pa gde da kvarimo ovakvu temu..haha
buraz
nije stpvar u karateu jbg...jer i pacov organizuje sigurno 10 takmicenja u toku godinu na kojima su kotizijace od 100 do 150 eu..(hahhaahahah,kako sam pogodio kolika ce kotiziacija da bude-a jel znas da je trebalo da bude 200 pa mu rekjali.aman covece,pa nemoj da se izivljavas hahahhaha)
enivej
dakle..gosp pacov (kome bdw skidam kapu) ima 5-8 takmicenja kojima naplacuje kotizacije od 100-150 eu
kada se uzme u obzir da ovo nije OLIMP sport a KARATE JESTE i da na karate turnirima je kotiziaicja 10 eu za tu decu koja sutra mogu da imaju nesto od tog sporta a od ovoga sigurno nece da imaju nista osim praznog dzepa(ne svi jbg,ali na zalost vecina) onda je matematika vise nego jednostavna i prosta..
zar ne..
cek..evo je
neka bude 5 takmicenja sa po 300 takmicara (a toliko bude sigurno) x 100 ojrova...=hmmmm 30 000 ojrova..
ili preveddrno na karate jezik,na jednom karate takmicenj bi trebalo da bude 3000 deceda pokirju samo jedan pacovov izlet u wonder land..hahhahahha
ili sam se ja nedje presao...
a da ne pricam o Mr O natural amateru..gde ce biti sigurno 600-800 tekomvalca [a x 150 ojra...ojhaaaaaa..eto pacovu nova kuca na FIJI-u..