eo ovako, krecem ponovo na defiiciju,... trenutno bf po mojoj procjeni oko 15-17%, a mozda i grijesim ...trbusni se nadrziru dobro svi,..masti ima, ali svugdje podjednako,..a opet nije strasno, jer sve se fino vidi konture..
visina moja je 182, kilaza trenutna 90... ici cu standardnom procedurom, u pocetku rotacije, ..pa onda keto..ali bi ovaj put zelio da idem sa bf. jos nize nego sto inace idem,tj. koliko bude moguce, i volio bi uzeti nesto da mi pomogne na kraju... eh sad, klenbuterol, efedrin, eca .. ? ? ? ? ? ? ? DILEMA
Kod efedrina me samo malo buni to sto sam cuo da je katabolican ? ? ?
dobio sam preoruke od mnogih za ECA,...
a opet jedan mi je momak preporucio varijantu klen + efedrin, na sljedeci nacin: dva dana klen, pa dva dana efedrin, i sve tako naizmjenicno nekih mjesec dana...
stvar je u tome sto ja stvarno pojma nemam kako da koristim ove supstance, svako ima neku svoju semu, svaku pljuje po ''tudjoj'' semi, kao prevazidjeno je bla bla...
volio bi da vidim malo vasa misljenja o rome koji je po vama najefikasniji, i na koji nacin da se koristi
i dal da s ovim krenem odma u pocetku kada pocnem sa ketogenom dijetom,..planirao sam nekih 4 sedmice keto da radim na kraju
bio bi zahvalan na vasim komentarima, savjetima...