Svijet slobodne borbe krcat je novostima i svakodnevnim događanjima. Kako ne biste propustili ono najzanimljivije iz strane MMA scene, nedjeljni vam paket donosi informacije koje ovoga tjedna možda niste imali prilike vidjeti.
U posljednje vrijeme gotovo ne prođe tjedan bez UFC-ovog ili Strikeforce-ovog spektakla, a jedna borba istaknula se najviše od svih, te još uvijek puni sportske medijske stupce. Gaf Michaela Bispinga na UFC-u 127 (pljuvanje po Riverinom timu) još uvijek lebdi u zraku zajedno s ostalim česticama neslegnute prašine, a taj je potez privukao pažnju i nekada suspendiranog UFC-ovog borca.
Chael Sonnen: Bolje je za Bispinga da mi se ispriča
"Pošto sam iskusniji i bolji od njega, "nadređen" sam mu te mi mora uručiti ispriku. Ovo će nekima zvučati čudno no postoji dobar razlog zašto sam ja prva osoba kojoj bi se trebao ispričati. Doznao sam iz pouzdanih izvora da je Michael Bisping na veoma tankom ledu, u veoma oštrim klizaljkama. Ima dvije opcije, borba sa mnom ili će biti otpušten," izjavio je Chael Sonnen, koji niti ovoga puta nije razočarao svojom govornom kreativnošću.
Michael Bisping očito se nije uspio nositi s pritiskom i emocijama za vrijeme borbe s Jorgeom Riverom. Video isječci koje je Rivera prije borbe objavio na internetu razljutile su Britanca što je završilo nokautom i trijumfom Bispinga, no i ilegalnim koljenom u glavu te pljuvanjem po protivničkom timu.
Dana White je najavio sankcije, no još nije poznato radi li se o novčanoj kazni ili suspenziji.