Novembar 01, 2024, 09:28:25 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Pomoc oko ishrane  (Pročitano 1489 puta)

Van mreže Mandov

• Član
  • *
Pomoc oko ishrane
« poslato: Mart 04, 2013, 01:21:21 posle podne »
Pozdrav svima, imam 18 godina, visok sam 185 imam 79,2 kg.Imam pitanje sto se tice ishrane na sistematskom su mi rekli da 6 puta dnevno jedem.Promenio sam ishranu, izbacio masno, jedem piletinu (barenu) , jaja, tunjevinu, ''Ella'' sir, ovsene pahuljice, pirinac.
Zanima me sta jos mogu da dodam ishrani da je nemasno.Jer cilj mi je da istopim salo ali ne tako sto bih drzao dijetu i smrsao na kost i kozu nego cak i ako je moguce da povecam kilazu ali da to budu misici uglavnom.
Naravno idem u teretanu, fudbal rekreativno.

Pozdrav.

Van mreže Miske1

• Light Heavyweight Member
Odg: Pomoc oko ishrane
« Odgovor #1 poslato: Mart 04, 2013, 02:45:36 posle podne »
Pa ne moze to tako. Prvo moras da se istopis sto ti kazes na kost i kozu tj. da vidis sta imas ispod sala. E onda kad skines salo, krenes na dobijanje misicne mase kako treba. Namirnice koje valjaju su: belo pilece meso, jaja, tunjevina, skusa, losos, pirinac, krompir, salate, nemasni ili niskomasni mladi sir. Sve przis bez ulja i masti na teflonskom tiganju ili peces u rerni na papiru za pecenje ili foliji, pirinac kuvas na vodi, tunjevinu dobro ocedis, tj. isperes vodom.