Nisam se iscudio nego sam vas pitao. Nije mi problem da prelistavam forum ali da li znate koliko ima tema i odgovora pa treba mi vremena i strpljenja. Zar ovaj forum ne sluzi za pomoc nama manje iskusnijima. Cim se postavi neko pitanje svi odmah nesto skacu i bune se, kao da ovde svi znaju sve i svi su MR.OLYMPIA, a mi sa manje znanja debili. Pitao sam za dextrozu ne znam u cemu je problem. I sad ovde umesto da menjamo misljenja izmedju sebe mi se prepucavamo. Zar vam nije jednostavnije i lakse bilo kad sam pitao koliko supenih kasika dextroze posle treninga da ste rekli 2.3.4.5.6 ili vec koliko, da ste napisali samo broj, sad mi ovde nesto polemisemo, vi se sad iscudjavate koji sam ja bolid ili tako nesto. Stvarno mislim da nema potrebe. Umesto da se druzimo, razmenjujemo iskustva vi odmah napadate. Ne razumem. Dobro, pitao sam za dextrozu koliko supenih kasika da stavim kad pijem whey, zato sto su mi par njih rekli 2-3 supene, drugi mi rekli onoliko, ovi tamo ovliko, i kad ovde hocu eto da proverim, jer cenim vasa misljenja i da cujem vase misljenje, ne dobijam nikakve odgovore, samo neka dobacivanja, shale i sve to na moj racun. Ako necete da pomognete samo recite i svima ce biti lakse.
pozzzzzzzz :x :x :x :x