A lignje na zaru?
Citat: RoCkYA lignje na zaru?Samo udri po njima :wink:
Citat: sasacgCitat: RoCkYA lignje na zaru?Samo udri po njima :wink:Sale jel me zezas ili ozbiljno za lignje?? sve sam pretrazio ne mogu nigde da nadjem njihov sastav!!!!
sto bi te neko zajebavo ?
Citat: weaselsto bi te neko zajebavo ?Otkud znam sto. Kad postavim neko pitanje, obicno mi daju neke glupe odgovre ili je neka zajebancija. Nikad nista konkretno ne dobijem kao resenje. Ne kazem mozda i postavljam glupa pitanja, ali to je zato sto hocu sto vise da naucim i zato sam se i uclanio na ovaj forum da bi stekao neko znanje o sportu koji volim. Pogledaj nekad moje psotove pa ces videti kakve su mi odgovore davali. Ja pitam nesto oni odgovaraju i pisu neke gluposti. Ovde ima par vas koji pomazu nama manje iskusnijima. Pitao samo Saleta jel ozbiljan zato sto mi uvek odgovaraju zajebancijom. Decko mi je lepo odgovorio i to veoma veoma cenim. Sad sam naucio jos nesto. Mogu i lignje da jedem. Iznenadim se kad se neko ne zeza i odmah mi da konkretan odgovor,pa sam ga zato dva puta pitao. Sorry za ovu sto vas smaram ali tako je. pozzzz i hvala vam
DAJ BOŽE DA JOŠ IMA SRDELE U JADRANU 10 KN /KG A PROTEINA I OMEGE1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14......... :twisted: :twisted: KOLIKO OCEŠ