Evo ovako triceps ubaci sa grudima a biceps sa ledjima. I imam jednu primedbu hteo si kolko ja znam da malo smrsas ako se nevaram odma da ti kazem da ti je to malo kardio treninga ako mislis to da uradis jedan sat kardio treninga za celu sedmicu je malo po meni makar.
I ja radim 5+2 mada je moj redosled partija skroz drugaciji.Ja sam stavio svoje losije partije prvih dana da bi ih popravio dok sam u snazi pocetkom nedelje.To savetujem i tebi da uradis.I povecaj kardio ako ti je cilj definicija,jer ono je malo.
kondiciju neces povecati bez napora i meni je u pocetku bilo ufff ko ce se setati ujutru ko budala 1sat i 15 min ali mora se ako hoces rezulatat drugaciji zakljucak nema i nepostoji i nema veze dali noge treniras ili bilo sta ja kardio radim i posle nogu lagano biciklu 45 minuta posle treninga nemoras bas sto posto da das vazno je da se vrti i da se mast sagoreva
PON: GRUDI, BICEPSUTOR:TRČANJE 30MINSRED:LEĐA, TRICEPSČET:TRČANJE 30MINPET:RAMENASUB:NOGENED:NIRVANAINAČE SVAKI DAN RADIM TRBUŠNJAKE