u slicinoj sam situaciji kao 1987 pa sam mislio da je bolje da ne otvaram novu temu.
rekreativno idem u teretanu i sada planiram da krenem na kick box takodje rekreativno..cisto malo promene radi, a nemam specijalnih zahteva sto se tice gradje..
Trenutni cilj mi je da nedeljno odradim 3 treninga kik boxa (po sat i po), i jedan ili dva treninga teretane u zavisnosti od vremena i da uskladim ishranu oko tih treninga kako bi sto manje izgubio misicne mase, a naravno da se ne ugojim..treninzi u teretani eto cisto koliko toliko pokusam da odrzim formu..
1) posle teretane sam uzimao whey i dekstrozu (merica i po whey, pola merice deks), pa me interesuje ima li smisla koristitim takav pwm i posle treninga kick boxa?
(trenutno nisam u mogucnosti da jos neke suplementacije priustim)
2) ako sam dobro shvatio pedju:
- pre treninga 1 sat treba uzeti 200gr UH (oko 270gr pirinca),
- pa neposredno pre treninga jos nesto prostih UH (voce, suvo voce)
- i isto toliko pirinca posle treninga?
deluje mi kao ogromna kolicina uh pogotovo pred spavanje, al ako mi potvrdite nemam izbora neg da slusam
3) ako se uzima pwm, ima li nekih izmena sto se tice kolicine pirinca posle treninga?
4) do sada sam radio u teretani po jednu misicnu partiju na treningu..
priznajem nisam stigao da iscitam u kom pravcu bi trebao da izmenim trening, 1 ili 2 puta nedeljno(naisao sam na neki kruzni)..pa ako neko ima ideju na sta da me uputi, hvala