Brzi-spori sam mislio u smislu, da nakon prestanka uzimanja tj injektiranja, biti ce potrebno vise vremena (kod sporog estra) da se koncetracija smanji za razliku kod brzog estra. Tj njegova povecana koncetracija ce biti prisutna i nakon zavrsetka kure srazmjerno miligramazi koju smo unjeli. U tom smislu, na kraju manje vise dodje na isto koristili brzi ester ili spori ester, naravno kada pricamo o solo uzimanju. Iskusni i dugogodisnji juzeri ce znati da prave razlike, ali za obicne korisnike koji hoce da se izgledom odvoje od naturalaca, to nece predstavljati prakticno nikakvu razliku. Uostalom, trend je da se sve vise preporucuju kraci ciklusi. Zbog toga me i zanima, ima li smisla (nevezano za temu boldenon) biti na kratkim ciklusima od 4-6 nedjelja, a ne po 10-12 nedjelja kako to obicno biva? Radi oporavka i svega ostalog...
Sto se tice momka koga pominjem, imam njegove slike poslije, a slike prije nemam, imam slike prije u majici kratkih rukava. Ali kazem vam, napredak je nevjerovatan. Mogu na pm da posaljem, jer ne znam bi li se on slozio da ih postavljam na forum. Vjerovatno da je dobar risponder, ali jedan je jedini koga licno poznajem da je koristio solo bd.