Jer nije stetno uzimati kreatin monohidrat i sagorevac zajedno??drug je kupio i neko ga je ubedio da ce da zavrsi u bolnicu ako to pije zajedno.. ja mislim da to nema smisla..ali ipak da pitam ovde jer ima mnogo iskusnijih...
Citat: SkyLine019 Februar 23, 2011, 02:44:48 posle podneJer nije stetno uzimati kreatin monohidrat i sagorevac zajedno??drug je kupio i neko ga je ubedio da ce da zavrsi u bolnicu ako to pije zajedno.. ja mislim da to nema smisla..ali ipak da pitam ovde jer ima mnogo iskusnijih... A u kom smislu stetno?A ako pitam zasto je uzo kreatin uz sagorevac?Sagorevac je uzo da se reze,a da bi celija renula da lipolizuje treba da se isusi...pa preracunaj sad stres tela i osecaj da jedno navlaci a drugo izbacuje vodu u isto vreme
Citat: Exsvmod Februar 23, 2011, 03:59:46 posle podneCitat: SkyLine019 Februar 23, 2011, 02:44:48 posle podneJer nije stetno uzimati kreatin monohidrat i sagorevac zajedno??drug je kupio i neko ga je ubedio da ce da zavrsi u bolnicu ako to pije zajedno.. ja mislim da to nema smisla..ali ipak da pitam ovde jer ima mnogo iskusnijih... A u kom smislu stetno?A ako pitam zasto je uzo kreatin uz sagorevac?Sagorevac je uzo da se reze,a da bi celija renula da lipolizuje treba da se isusi...pa preracunaj sad stres tela i osecaj da jedno navlaci a drugo izbacuje vodu u isto vremeZnaci ipak stetno?ja sam mislio da to nema veze jedno sa drugim..pa nema ni potrebe da uzima oba u isto vreme..
bas se pitam gde je to kupio...i koje je objasnjenje bilo za kupivno u isto vreme i crm i fat burnera