opaaa djurdjoooo
ae da napiskaram nesto,ovaj trening sam mu ja dao
zapeo je da radi pa zapeo
odmah da razjanimo da sam rako da ovaj trening nije za svakog, suplementi moraju da budu u fullu,isharana u jos vecem fullu
sto sam ja imao kad sam ga radio. I mogu slobodno da kazem da sam najvise napradovao dok sam tako trenirao,u svim partijama, ruke,ledja,ramena,noge...grudi manje( al njih kako god da radim ne ide )
grudi/ledja se prve nedelje rade 2x kao i noge.sledece nedelje se ramena/ruke rade 2x a grudi i ledja 1x
al ne kao sto je on napisao 2 vezbe od 6 serija jedna za drugom, nego jedna vezba za grudi i jedna za ledja pa MINUT pauze,i tako 3,4 kruga
noge giga serije 5vezbi bez pauze,nakon toga pauze 4,5 min i tako 4 kruga
meni je ovako vise nego extra odgovaralo,i radicu ga sigurno opet kad budem poceo sa dobrom ishranom i suplementima i jakim treningom
90 % njih mi je reklo da sa tim trenigom necu nista postici,ja sam terao po svom i nisam ni malo zazalio
i da @BBBbbb trening barem meni uopste nije bio mlak,ako mislis da sam radio sa mizernim kilazama(naravno da kilaze nisu presudne)...npr grudi / ledja tj bench sam radio isto kao i kad radim solo grudi
tako isto i ostale partije i vezbe