Pa kad setas treba malo vise da vrckas guzicom levo desno hehehe sala jbg sta da ti kazemo ovako napamet daj neku sliku !! Mozda imas genetski siroke kukove ,neznamo ni koliko si mastan ni kakva ti gradja a ni ostali misici ma nevredi ovako pricati nabaci pod ovu temu neku svoju sliku i onda ti moze svako dati neki komentar i neki savet pa i preporuciti koju vezbu !!
Meni se bogme obim struka povećao od kako redovno vežbam (2 cm). Al sam nekako pretrpela kad sam uočila pločice
Cuo sam da odvajanje smanjuje struk tj. utegne.. i jos je neko spomenuo nesto za to ovdje na forumu cini mi se ali sad se ne sjecam sta je bilo u pitanju..A ako si mastan, onda cardio
Citat: BoRa_TSPa kad setas treba malo vise da vrckas guzicom levo desno hehehe sala jbg sta da ti kazemo ovako napamet daj neku sliku !! Mozda imas genetski siroke kukove ,neznamo ni koliko si mastan ni kakva ti gradja a ni ostali misici ma nevredi ovako pricati nabaci pod ovu temu neku svoju sliku i onda ti moze svako dati neki komentar i neki savet pa i preporuciti koju vezbu !!Pa sad ne znam jel mi sirok ili ne ali mislim da mi ne izgleda sirok... 62cm ali bojim se da mi se ne pocne siriti od nekih vjezbi za medjurebarne itd pa pitam...
Citat: IFBBProCuo sam da odvajanje smanjuje struk tj. utegne.. i jos je neko spomenuo nesto za to ovdje na forumu cini mi se ali sad se ne sjecam sta je bilo u pitanju..A ako si mastan, onda cardio Sta je to "utezanje" tj. odvajanjeAj probaj da nadjes to drugo...
Najbolji nacin za uciniti struk uzim je nabaciti ozbiljnijeg mesa na ramena.