animal
a na osnovu cega si ti zakljucio to sta govoris
mislim,prosto je nevoerovatno da izneses konstataciju a da nisi u ni jednom primeru naveo sta si u stvari radio .
dakle
rotacije sigurno bi trebale ici pre cettonica
ali ti kolioko vidim spominjes i neku kuru pa onda kapiram da je rec o aas koje planiras da uimas jel?
to menja celu stvar iz korena i u domenu naucne fantastike je tebi odrediti bilo sta na osnovu informacija koje si dao u svom postu
dakl pitnaja
1 kako si yakljucio da si sklon gojenju (nemoj da kaazes da brzo vracas kg kada sidjes a dijete i jedes junk)
2 koju si dijeti radio i tacni podatci o njoj
3 kakva je kura u pitanju
4 kakav je cettonic bio tada i dali je tada hemija bila
5 sadasnje stanje tvojih kg i slika po mogucnosti
1.zato sto sam dobar deo zivota kuburio sa viskom kilograma,a konkretno mislim da mi se stvara masno tkivo i kad uz proteine jedem razumne kolicine pirinca,ocsenih i krompira dok sam na masi
2.do sad sam radio Low karb sa jako malo hidrata i keto
1.OBROK 3 cela jaja+5 belanaca
2.OBROK 50g wheja+3 caps omega 3
3.OBROK 250-300g mesa+ zelena salata+50 g oraha
4. OBROK 50g wheja+3 caps omega 3
5. OBROK 250g mesa+50 g oraha
6.OBROK 30 gr casseina
3.winstrol + trenbolon acetat + test ,clen i t3
4.ova gore navedena je bila i prosli put kada sam bio na keto,ali ja mislim da sam je zbog ne zadovoljstva rezultatom drzao predugo.12 nedelja pa je jednostavno prestala da daje zeljene rezultate uz kardio.Razumem da mi je u tom trenutku mozda dosta vode ostalo ali i fina kolicina masti koja bi po nekoj logici trebala da nestane sobzirom na sve okolnosti.Zato i trazim pomoc oko kombinacije dijeta i neki savet sta bi mogao da pokusam kako bih dobio zeljeni efekat?
5.195cm/109kg,slike na zalost nemam
Hvala Pedja unapred