Hvala Pedja, razumem te ja odlicno kad kazes da se ne oslanjam na banane nisam ni razmisljao u tom pravcu nego bolje da pitam sve kad vec imam priliku. Ja naravno znam sta su kompleksni ugljeni hidrati i napravio sam plan za ovih 5 nedelja koliko da ih jedem uz ostalu hranu, jedino nisam siguran da cu moci da pojedem toliku kolicinu hrane posto nikad u zivotu to nisam radio pa ne znam, ali dobro kako kazu ko zeli taj nadje nacin.
Hteo sam da te pitam vidim kod tebe u shop-u ima da se kupe takozvani gejneri koji kao izvor ugljenih hidrata nemaju samo dekstrozu ili maltodekstrin nego ili neku mesavinu koja verovatno ima i proste secera kao sto je BSN True Mass ili Nutrabolics IsoGainer, ili od PVL-a Mutant Mass koji ima neki Vextrago, moj drugar pije neki sto ima Palatinozu, mislim da me pogresno ne shvatis ja znam da gejneri nisu dobri bezim od njih kao djavo od krsta iako ne prodje dan u teretani da mi neki genije ne savetuje da ih kupim ali sam hteo da pitam cisto informativno koliko se ovi sto sam nabrojao razlikuju od obicnih gejnera koji se godinama prodaju kod nas ili je sve to samo marketing.
Hvala ti jos jednom ispostovacu ovo sto si mi napisao do zadnje kalorije ili me nece biti
A pet nedelja kad prodje verovatno prestajem sam ovim i pravim neku novu ishranu sa malo manje kalorija?
vidi
tebi jedan shake sa gainerom (npr posle treninga) sigruno ne bi skodio tj cak sta vise i ja kada sa nekim radim a da ima strahovit rpoblem sa telesnom tezinom,ma koliki god ja protivnik gainera bio uvek mna pcoetku rada sa klijentom mu ubacim gainer (da me sada mastercard pod nekim drugim nickom ne napadne moram da dajem objsanjenje-OVO RADIM NE ZATO STO CU ZARADIT NEENZAM KOJE PARE NA GAINERU JER JA IPAK PROPDAJEM TJ IMAM RADNJU-VEC TTO RADIM IZ RAZLOGA STO POCENTIK NIAKDA NE MOZE DA IPOSTUE UUPNO POVECANJE cal NA POCETKU TOROTURE PA MI JE JEDNOSTAVNIJE DA GA "PREVARIM" PRILIKOM IZRADE PROGRAMA I DA MU RACUNAM cal SAMO IZ HRANE A TAJ JEDAN SHAKE U OPSTE NE RACUNAM )
dakle on i nije svestan da kroz taj shake unese 500-*700 cal ovisi od gainera sto meni cini veliku uslugu jer znam sigurno da e da me zajebe negde u ishrani a da kaze..JEO SAM BRATE SVE ALI NE IDU kg
ovako...
ja nejga "zekim" te da on nije ni svestan sta je uradio tj ubrzao metabilizam do te mere da kada mu ukinem gainer njemu ce telo da trazi dodatnih extra 500-700 cal u toku dana i onda ce sam da prione na hranu
onda moze da se nabaci jos jedan mini shake od gainera da bi se otrealo jos pun gas gore i tako u rkug dok covek sam ne krene da konzmira kolicinu hrane (stvarnu) koja mu ej napisana
palatinoza je secer koji se sada sve vise (rekao bih govoto svugde) koristi kao doatak ishrani i sve kompanije ga stavlljau u svoje producte
prednost palatiznoe nad ostalim secerima sam vec opisivao negde pre tako da mislim da bi search pmogao,ali u svakom slucaju je sigurno bolaj od nekih starih gainera u kojima se nalazla samo dextroza i nista vise te su bili strahovito opterecevajauci za stomak
gainere koje si nabojrao a pogtovo true mas su (grrr sto moram ovo da kazem) sasvm ok producti kad je ponuda gainera u pitanju
naravno
PVL je Ok varijant kao u muscle juice od ULT ali ipak..tru mas je odista lider tu..ali cena..jbg....tako stvari stoje