Dobar ti je slplit, nema potrebe da menjas, mnogi rade tako.
Posto vidim da imas 70kg na 184, pretpostavljam da zelis da se ugojis malo, da ne duzim, evo kako bih ja to uradio:
1.2 cela jaja, 2 belanca, 100g ovsenih u mleku (mleko inace nije preporucljivo, ali ako si naviko ujutru mozes taman ovsene u njega)
2.jel za uzinu jedes kod kuce? ako ovo piletina znaci pileci file kupjen na kiosku menjaj to, neisplativo je, nezdravo spremljeno itd. Spremis 150g mesa kod kuce fino, stavis u veknu integralnog hleba (pazi obicni kupovni integralni je ustvari obojen beli, znaci ili neki posebna vrsta ili neka ti majka napravi) stavis malo salate, i mozes tu vocku, pomorandzu npr.
3. dobro, samo stavi ili 100g prinica ili 250 krompira
4.pwm ok
5. ne valja ti ovo sto si uradio, mleko moze ujutru, a posle ne. Obrok nakon treninga mora da ima uh, znaci nesto poput 150g mesa, 100g pirinca + salata. Ako nemas mesa, mozes recimo 4belanca + 1 celo jaje.
6. pred spavanje 200g ella sira (to je sa 1%mm), moze u obzir doci zamena u vidu nekog drugog mladog sira, mada ja licno evo vec pola godine pred spavanje uzimam kazein, kad preracunas dodje ti cak imalo jeftinije merica kazeina pred spavanje, nego 200g ella sira, a DALEKO je ukusnije nego ella, tako da ako ti finansije dozvoljavaju kupi kazein.
Kad sredis ishranu, u zavisnosti koliko ti novca ostane za suplemente, ja bih uzeo sledece: Whey, kazein, kreatin, multivitamin, omega 3 i to je to sto se tice osnove. Ako imas povrh toga para za BCAA i ostale aminokiseline da te Bog vidi.
Pozdrav