Insanity je vrlo zahtevan program i nije za pocetnike. Ali naravno da je moguce da se uradi u njihovom tempu. Ubacujem ovaj kardio uzmedju treninga sa tegovima i vrlo sam zadovoljan. Posle 1 god hiit kardia i 1 god insanity hiit kardia ja sam na 90 % njihovog nivoa (pokleknem oko 5 sek pred kraj vezbi u njihovom tempu). Kad sam nosio HRM pokazao je utrosenih 1030 kalorija. Definitivno najbrzi i najtezi put do trbusnjaka. Izasao je novi Insanity i zove se asylum koji je jos bolesniji od ovog :O
Svako ima mozak sa kojim moze razmisljati...po zelji...
Citat: tenssa Maj 28, 2011, 02:04:50 posle podneSvako ima mozak sa kojim moze razmisljati...po zelji...Iako si to ironicno rekao, u pravu si. Ali da stavimo razmisljanja na stranu, brojke ne lazu (jel tako). Stavite HRM na vas kardio trening i procitajte rezutat na kraju (kad vidite 300- 400 nemoj da se iznenadite ), pa onda postujte komentare tipa "protracio si godinu dana". Pozdrav
Molim bez vredjanja. Ja nikog ne vredjam ovde. Ako mislis da radim nesto pogresno, reci to ko civilizovan covek i potkrepi to cinjenicama. Kazi Insanity ne valja zbog toga, toga i toga, bolje je ovo sto ja radim (kazes sta) zbog toga, toga i toga.