eeej, cao... ja sam nevena, imam 19 godina. visoka sam 170cm i imam 66 kg. vec nekoliko meseci trcim oko 40ak minuta, truidum se da se pridrzavam nekoj zdravoj ishrani..hleb ne jedem, slatkise takodje, ali imam problem u glavi
letos sam imala sasvim zadovoljavajucu tezinu 59-60kg...naravno vise sam se kretala, jednostavno zivotni tempo mi je bio brzi, trcala sam i radila vezbice...kako je pocelo hladno sve manje sam isla na trcanje, jer sam trcala po parku...vezbala sam kuci ali naravno nije ni prineti dobrom kardio treningu..terala sam se da krenem u teretanu ali nikako.. i sve je bilo relativno ok dok nisu dosli periodi slavlja, rodjendana iitd, a ja sam jedan od najvecih obozavalaca hrane, i da mogu, jela bih kao stoka
i tako se ja opustim i u periodu od malo pre nove godine do nekog 10og januara, nabacim 5-6 kg..a za mene nema gore za zensko, nego da bude debela, i mnogo sam postala nervozna, sto mi i nije bilo dobro, posto sam se gojila na nervnoj bazi
vratila sam se na kardio treninge, , trbusnjake i to, takodje i setam, i usputno radim i sa tegicima, istezanje...i pocela bih da koristim neki sagorevac masti, ali bas nisam u toku sa tim pa bih neku preporuku, ko ima iskustva..skinula bih tih 5-6 kg..gledala sam po forumu ali bih opet da neko kaze bas meni sta da radim... jedem kuvano povrce, doruckujem voce (grejpfrut, jabuku sa cimetom), rucam to kuvano povrce, jedem kupus salatu uglavnom, ribu, belo meso i ne volim bas...ishrana mi je malo cudna, nemam tacno vreme kad doruckujem, rucam i veceram..uzela bih onaj animal cuts, nekako mi on najefikasniji, i proveren...svi ga hvale..MOLIM VAS POMOZITEE
hvala unapred!