Filip nije napisao KAKO SE ZNA,vec kako mnogi tvdre da se to odredjuje,Filip nije tu napisao ZEMLJA JE STARA,nego ONI KAZU na osnovu nekih nebuloza...
Filip je napisao da imaju dokaze i da PO TOME ZNAMO da li sam ja lud ili si ti ovo napisao
jedino zasta naucnici imaju dokaze je da postoji neki kamen na zemlji koji je star 4-5 milijardi godina i po tome znamo OTPRILIKE starost Zemlje
ne citas ni sta pisam ja, ni sta pisu drugi ni sta sam pises i onda ispade da sam ja idiot.Znaci boli te patka sta si napisao i sta sam ja citirao, bitno je da ti odma uzvratis sa ogromnom dozom agresije,znaci da sa tobom covek nema potebe ni raspravljati jer te nezanima sta drugi pisu vec samo sta ti imas nekom da kazes.......strasno izrazena zelja za filozofiranjem.....neverovatno.
Ja licno verujem da je zemlja stara "malo" vise od tih par hiljada iz cistog razloga sto ne verujem u natprirodno i mitove iz biblije i starog zaveta,a ono sto se danas zove natrpriodnim ce se za 500god zvati normalnim jer smo i pre hiljadu godina munje i gromove zvali natprirodnim.Civilizacija konstantno napreduje u shvatanju sveta oko nas,zato samo polako.
Odlicno, ti imas svoje misljenje i evo ja te ne silim da ga menjas.........
A opet,mozda sam ja lud i svet jeste star 6 hiljada godina,i mi smo tako puf stavljeni na planetu,i ceo univerzum je stvoren za nas
Dakle ovi sto veruju na taj nacin oni su po tebi ludi.........evo i ja takodje znam da nisam postao od jednoceliskog organizma, protozoe, puzeva, gmizavaca i na kraju od majmuna. Kad evolucionisti nadju IJEDNU PRELAZNU VRSTU BILO KOG ORGANIZMA, ZIVOTINJE itd...ili eventalno u labaratoriji ni izcega stvore bilo koji oblik zivota verovatno cu poceti da razmisljam i u suprotnom pravcu, dao tada nista.
kosti su od ljudi i zivotinja PRE potopa
Procitaj knjiu Krah Evolucije, Obmana Evolucije ili Tajna Zaledjenih Mamuta i veoma bitna Dinosaurusi- neverovatna odkrica i zilion drugih pa ti mosta bude jasnije hahhahaha pa znam da te boli patka i da ces vec unapred reci ma to je sve sranje za budale, basne itd.......... i naravno video
http://video.google.com/videoplay?docid=5157652736900447675# ,
http://video.google.com/videoplay?docid=-4615919688152929608&hl=en# dakle ovo moze da gleda ako nekog zanima, a za filipa znamo da nece jer ga takodje boli patka..................
Ali da verujem u nesto samo zato sto je MOJ NAROD vecinom izajasnjen kao pravoslavan i treba postovati neku knjigu pisanu ljudaskom rukom,jbg ne mogu sebe naterati na to.Svako ko veruje u to super,to je vasa istina,ne moja.Ja necu nikog ni u sta da ubedjujem,ne morate ni vi mene.
Hahhah, pa vidis kako se mi dogovorimo, ti nemoj da verujes drugi koji hoce da veruju oni ce da veruju i lepo ce biti svima i nema tenzija........i nisam primetio da te neko tera da verujes.....
osim da se izdrkavamo i postavljamo videe,textove koji podrzavaju ans pogled na svet.
Mi razgovaramo, sto se mene tice nemam nikakvih problema da raspravljamo normalno a ne na samom startu omalovazavanja i ismejavanja koja su jasno izrazena..
A kakvih problema ti imas sa textovima videima i pogledima na svet, ako aludiras na ovo sto sam ja postavljao, jesu mozda uvredljiva? Pa govore ljudi koji su takodje naucnici i na osnovu toga donose neke zakljucke koji se tebi ne svidjaju ali sta da se radi ne moze svima sve isto da se svida, jednostavno ne moras da gledas. Ti uzmi postavi neki video koji ce me u potpunosti razuveriti, mozda ti budem i zahvalan.
Uostalom dobijamo informacije bas na osnovu citanja textova razlicitih videa itd, ili mozda tebi informacuje padaju sa neba.......
I jos jedna stvar ja nigde nisam napisao da sam doneo neki zakljucak , vec da na osnovu nekih informacija koje dobijam postavim neko pitanje......