Super ,samo ja sam bio u zabludi da se ovde prica o sportu, a ne ko se pali na kakav izgled i kakvu bi devojku zeleo da ima, ni jedna devojka u ovoj kategoriji nema ni minimum sportskog izgleda, misica i definicije. Tvrdim da ni jedan sudija ne zna sta bi tu trebalo da se gleda,posto sam licno sudio na ovim takmicenjima i svi smo se zgledali stad a radimo i kako da sudimo, da gledam misice ,kako kad ih ni jedna nema, definiciju takodje, a nisam Verica Rakocevic pa da uporedjujem haljine, tako da sam na pitanje drugog sudije sta da radimo odgovorio da gledamo koja ima manje celulita ,pa na osnovu toga da dajemo plasman i tako je i bilo. Ako su ove devojke zadovoljne svojim izgledom i time da se smatraju nekakvim sampionima ,ja nemam nista protiv,ali mi jako smeta da na jednom bodybuilding takmicenju pola veceri gledam defile haljina i frizura dok izgladneli i dehidrirani bilderi iza bine kolabiraju i padaju u nesvest cekajuci da ih u ponoc prozovu na nastup.
Takodje imam protiv toga da gledam 3 izlaska u raznoraznim toaletama i razvlacenje ovakvih kategorija satima , dok se u bodybuildingu momcima skracuje slobodan nastu na 20 sekundi jer se nema vremena. Verovatno ima neko koga ovakva vrsta takmicenja zanima,ali onda to treba odvojiti od bodybuildinga i fitnesa i organizovati odvojeno,pa ko voli nek izvoli.
Samo bih jos podsetio ove kojima su misici makar i u tragovima visak kod zena da se nalaze na jednom forumu koji je gle cuda posvecen sportu gde su misici poenta price, a da za upoznavanje i lajkovanje slika devojaka koje im se svidjau postoje facebook i razni sajtovi za upoznavanje.