zasto sam uzimao 5 na dan ili zasto samo prvi mesec? odgovoricu na oba...
5 na dan sam uzimao kao neki default. Nisam hteo piramidu, a nisam hteo ni kao pocetnik po 1-2kom dnevno,posto mi je organizam delimicno prezasicen,jer sam uvek nesto ubacivao u sebe..naravno ne pogresno ili nesto ne daj boze nelogicno..
od 250kom koliko sam ih imao..ostalo mi oko 50,znaci da sam ih uzimao mesec i mozda jedva 2 nedelje..prestao sam jer sam ukapirao da je bolje da ih ne unosim vise u sebe,zato sto su 95% fejk..kao i skoro sva hemija u tabletama na nasem trzistu..ampule su vec druga stvar..
u principu, i nisam morao da uzimam aac u tabletama kao ta srca npr..vec sam osecao dovoljan ucinak od druga dva preparata..mozda sam se malo i bojao da ne preteram i ne pregorim
najgore mi je to, sto sam se u sred kure zaposlio i sto sam prve dve nedelje radio po 12h dnevno,bez slobodnog dana..uteha su mi bili sklekovi i sipka za zgibove. Kad sam presao na normalno radno vreme, trcao sam u teretanu kao da mi je sve na svetu. Mislim da sam malo vise izgubio u napretku zbog tog dogadjaja..stomak mi se uvecao i butine,sto je normalno ako se ne trenira..
sve u svemu,kad malo bolje razmislim,bolje da nisam ni uzimao to i prozivljavao nepotreban stres prilikom bockanja i straha od mehura. Nego ono..kopka te dok ne probas, ne mozes da se smiris
Ranije sam uvek uzimao nesto u tabletama samo,nisam imao hrabrosti za iglu..do sada..