Jel tebi cilj druze da s ebavis bodibildingom ili?
Znam ljude koji sa 70kg izgledaju super,meni na moju visinu recimo to ne bi ni priblizno stajalo,ali nisu svi isti nit visinom nit gradjom skeleta.U svakom slucaju i sam shvatas da ti telesna tezina za guranje u basketu nista apsolutno ne znaci jer ne gura salo vec misic.A to koliko ko dize oko tebe to te zabole,ti samo gledaj da dizes kako treba i ne gledaj tezine.Sad treba da dodje Pedja Petrovic i kaze da radi cucanj sa 20kg sto i radi,a pogledaj njemu noge.A imas dizace tegova koji idu u cucanj sa 300 pa im nisu neke noge.Znaci samo ti znas sta hoces bilo da je to bodibilding ili powerlifting ili nesto peto.
sve ovo zavisi od toga sta je tebi cilj.Bilo bi super da malo detaljnije napises obroke,treninge ako zelis neke konkretne savete.
Za nekog ko ne pazi preterano na hranu izgled ti je ok, i naravno da je uz sredjenije sve moglo mnogo bolje to niko ne spori ali ne treba te smarati sad time.
Imas ovaj fini forum,citkaj malo teme o ishrani,batali se xpanda i slicnog dok ne sredis malo hranu pa onda kreni sa suplementima,prvo neki multivitamin i whey,pa posle dodaj kreatin,bcaa itd.