Raspored treninga je ok po meni. Ja bih razdvojio ledja i noge da ne idu dan za danom, za noge bih ubacio jos neku vezbu a za ruke bih izbacio.
Ishrana
1. Zasto bi mesao ovsene i integralno pecivo (ako je uopste integralno)
2. 3 tablete amino pre i posle treninga je smesna kolicina, samo bacas pare jer od te kolicine nema nikakve koristi. Isto vazi i za 5gr glutamina, povecaj barem na po 10 pre i posle. Voda naravno da je tobra, u stvari i treba da je pijes u toku treninga
3. ok
4. Moze da prodje, ali opet te integralne kifle...to je obican obojeni hleb, ali ajde ako si vec na faxu pa ti je to najlakse. Bolja opcija je blend, ali ako se nema..jbg
5. Od koga si video da jede 15gr krompira, ako znas da krompir ima odprilike 20gr UH na 100gr izracunaj koliko ti sa tih 15 grama unosis, evo ja da ti kazem citava 3gr UH
, uostalom imas pirinac, nije dobro mesati dva izvora UH
6. ok, ak ose podrazumeva da uz tunjevinu i uz ostale obroke ide i neka salata, nemoj bas samu tunjevinu da jedes
7. 150gr pirinca ti NIKAKO ne treba pred spavanje, to izbaci. Pomesaj taj sir i tunjevinu i neka ti to bude obrok, mleko ne znam koliko ide uz tunjevinu, a i ne treba ti jer je puno masti. Glutamin bolje prebaci posle treninga
eto toliko od mene