ma mislim da je anketa tolko nerealna da boli.
overim je totalni favorit po meni...onda barnet, da barnet...pa onda tek fedor.
u svakom slucaju za menje od mesec dana fedor bije bitku.
Nikako ne moze biti potpuni favorit.ja ne znam da li ste vi ljudi uopste gledali k1.Covjek uopste ne zna da se bori na distancu
dobro ok nezna da se bori na distancu,zato je najbolji u klincu,a fedor ne zna da udara,vec nonstop divlje vesla i pliva,i dosad mu je uvek uspevalo,jedino njemu niko nezna sto...niti ce znati...eto kao sto Alister ne zna distancu ovaj zna da pliva i mlatara,nema pravilnog udarca
a u onom dokumentarcu njegovi treneri kazu i "i onda je naucio pravilno da udara",nesumnjivo da oni fedorovi udarci generisu mnogo snage,bas zato sto su divlji,nepravilni i siroki i sigurno nadam se da ce proci ovog fucktarda Slvu stopalo veliko,ima da udje u razmenu sa Reemom i ovaj ce ga ugasiti force shotdown,kao komp,samo sto ce to finale biti za 6 do 8 meseci,ako ga uopste bude i bilo posto taj M-1 je mnogo stucan da zasere stvari kao i Fedorov menadzment,neznam samo sta ce da bude ako otkazu ceo event,mozdapokusavaju samo da nabiju hype,ne bi me zacudilo pogotovo broj Fedorovih meceva od 05 i 06,.Jbt ako cemo posteno Chris Leben je imao vise meceva za mesec dana nego Fedor za godinu dve WTF?//