Alistair Overeem : Fjodorov me kamp ne poštuje kao borca (VIDEO)Cijela postava Strikeforce-ovog Grand Prix-a okupila se u New Yorku gdje su pred fotografima i fanovima obavili još jednu dužnost prije početka visoko iščekivanog turnira.
Strikeforce-ov šampion, Alistair Overeem dao je i nekoliko izjava, osvrnuvši se između ostaloga i na Fjodorove komentare u emisiji The MMA Hour. Jemjeljanjenko je, podsjećamo, bio pun hvale za Nizozemca no izrazio je čuđenje o Overeemovoj masi, pitajući se kako li je "nabacio" 20-tak kilograma u kratkom vremenu.
"Izazivao sam Fjodora godinu i pol, nadao sam se da ću biti prvi koji će ga poraziti no Werdum me je prestigao. Nakon toga, Fabricio se ozlijedio a Fjodor je odbio borbu pa sam otišao u K-1. Sada sam se vratio i ovo je velika prilika da dokažem da sam najbolji. Tražio sam Scotta Cokera da me u prvome krugu stavi protiv Werduma, to je logična borba s obzirom da je on ionako bio sljedeći u redu za pojas. Želim se boriti protiv najboljih. Pobjednik turnira dobiva poseban pojas, moja titula nema veze s Grand Prix-om. To nije bila moja odluka no nemam ništa protiv.
"Ne znam što bih rekao o Fjodorovom komentaru. On je misteriozan čovjek, ne govori mnogo. Treba se njega pitati što je s time mislio. Fjodorov me kamp ni malo ne poštuje kao borca. Ljude sudim prema njihovim djelima a oni su me izbjegavali, prije i poslije borbe s Rogersom. Puni su trikova no Fjodora poštujem kao borca."
Overeem je također dao svoje mišljenje o okršaju Jemjeljanjenka i Antonia Silve, koji se održava ove subote.
"Oboje izgledaju dobro. Dajem prednost Fjodoru 60-40, što je solidan omjer. "Bigfoot" je jak i ne smije ga se otpisati."
Datum borbe Overeema i Werduma još nije potvrđen, kao ni lokacija no ako je vjerovati glasinama, Japan je moguća destinacija.
www.profightstore.com