Alistair Overeem: Fjodor se borio poput lava Uoči Strikeforce-ovog Grand Prix-a, rijetko tko je očekivao ispadanje Fjodora Jemjeljanjenka u prvome krugu. S velikim je zanimanjem okršaj pratio Alistair Overeem, koji će u kavez zakoračiti s Antoniom Silvom ukoliko, naravno, prođe pokraj Fabricia Werduma u četvrtfinalu. Nakon održanog eventa, Nizozemac je iznjeo svoje dojmove o glavnoj borbi večeri.
"Svjedočili smo teškoj bitci. Da li je Fjodorov poraz bio veliki šok? Ne. Mislio sam da će doći do ovoga ili da će ga Fjodor uhvatiti s nečim, što mu je specijalnost. Smatrao sam ovu borbu dosta izjednačenom. Silva je jako motiviran, ima snažan tim iza sebe. Fjodor nije izgledao toliko motivirano ovdje u Americi. Očito mu nije pasala medijska pažnja. No borio se poput lava, pokazao je koliko vrijedi i nije odustao. Pravi je borac. Po meni, borba se mogla nastaviti. Fjodor je tako htio a treća bi runda bila nevjerojatna."
"Bigfoot je veći od mene, a ja nisam malen. Naš bi okršaj bio veoma zanimljiv i pobrinut ću se da budem spreman"
Nakon Fjodorovog poraza, mnogi se pitaju da li je to kraj velike MMA karijere sjajnoga borca. Iako je Rus natuknuo moguće povlačenje, Overeem vjeruje da ovo nije bio posljednji Fjodorov nastup.
"Borit će se on opet, 100%. Nisam siguran kada niti gdje, možda u Japanu ili Rusiji no borit će se. Možda i kao zamjena."
www.profightstore.comhttp://www.youtube.com/watch?v=rbUSzmklYcM&feature=player_embedded