ne znam dje prodaje taj lik ali cu se raspitati malo.. pa recimo ovako.. kilogram monohidrata sam platio 20€.. whey nitro pure gold od 2 kila i neshto 45€.. i tako uglavnom..
Evo sve infoe vezane za to mozes dobiti licno od naseg druga Vladana koji je vlasnik ovog sjajnog gyma...
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,22254.msg270095.html#msg270095
Jack3D imam u ponudi i cijena je 40e.
Sasa je korektan covjek, cijene su mu OK, Jack3D sam mu skoro nabavio po mnogo povoljnijim uslovima nego sto ga je uzimao od drugih prije pa ce sigurno oboriti cijenu. Snadbjeo sam ga gomilom novih proizvoda, naleti i reci mu da sam te ja poslao, mozes samo da dobijes popust - sve proizvode koje uzima od mene drzi iste moje cijene tako da nema potrebe da mjenjas.
Cijene u CG nijesu skuplje nego u SR za veliku vecinu artikala, samo kad se kupuje dje treba.
Svi aktivni clanovi ovog foruma iz Crne Gore nek me kontaktiraju na PM, praznicno sam raspolozen, dam Vam veliki popust na kompletan lager da svi krenete bolje u 2011 - popust ce da bude onoliko veliki koliko ste aktivni na nasem forumu, a kome je do treninga samnom ili u mom klubu bice mi zadovoljstvo da Vas ugostim.
Pozdrav, V.