Ryan Bader VS jON jONES awesome,ja se nadam da ce bader da spusti ovog na zemlju i to kad krene u neki spinnin' back X, da ce ovaj da ga poklopi nekom H-bombom,opasan je Jones,ali Bader ga se ne boji i pobedio je neka jaka imena i to u velikom stilu ovde bih isao sa Baderom
jer ga prave na underdog-a,Frenklin vs Forest extra,jbg Ace je morao da pobegne u LHW bas zbog spajdera,phenoma...Shvatio covek da su to jednostavno mnogo duboke vode za nkega trenutno
ovde bih isao sa Frenklinom...
Inace ostatak fightcard-a nije nista posebno ali,naprotiv,osecam da ce biti bolje fajtanje nego sto je bilo kad je figtcard pun jakih imena...
EVO NASAO SAM NEKI TEXT O STRATEGIJI PROTIV SPAJDERA NEZNAM KO JE PISAO I NEBITNO,PROCITAJTE AKO VAS NE MRZI EVOOO..XAXAXXA
HTEO BIH DA CUJEM RECIMO @Judgewolf-a i Gonza sta imaju oni da kazu na sve ovo bez uvrede za ostale ali njihovo misljenje cenim najvise
jer vidim po postovima...,msm sta i kako pisu da nisu tolko zagrizeni navijacki,i nikad se nisam zakacio sa tvom dvojicom usera i nadam se da se nece to ni dogoditi(ustvari znam sigurno
a iskreno 99%posto ljudi sa foruma me ne voli zbog mojih pisanja o Fedoru koji ce biti razoren ako se sretne sa Remm-om,no da ne idem u off,nabasao sam na neki
mozda mu to taktika da pobedi silvu
. He's a pretty good striker. I mean, anyone who could out strike Chris Leben must be. Chris Leben was on to something. To weaken Anderson Silva's strikes, block with your head. Your head is the hardest part of your body. This will weaken Anderson Silva's punches, kicks, and knees. One thing to remember, don't let him hit your jaw. If you look at Patrick Cote's fight, he was using this strategy and was probably going to win until he slipped on the bud light sticker that Anderson put there. Cote was about to win. You could see Silva's arms and legs getting tired from hitting Cote one too many times on the head.
2.Don't fight. Remember Bruce Lee saying that he knows "The art of fighting without fighting"? If you do this Anderson Silva's pride will be crushed. Not only that, he'll be bored. He wont suspect a thing. Leites had a good plan but underestimated Silva's patience. Hurting Silva's pride by making him think you aren't interested in fighting him will drain away his fighting spirit out of him.
3. Being Asian. This is the biggest threat to Silva. He did not do well in PRIDE for the fact that Japan is full of Asians. Asians are like kryptonite to Silva. In a panic while fighting Yushin Okami, Silva resorted to cheating. Too bad he got caught. The UFC protecting one of their investments are having all Asians stay away from Silva.
4. Flying Scissor takedowns into heel hooks. Not only are they illegal in grappling tournaments but now illegal in the street. If you use a Flying Scissor Takedown in real life and there happens to be a cop around, you are going to jail. I should know. They did stuff to me I can't post on here.
Anderson Silva, I am coming for you!
mrzelo me da prevodim nebitno,nego mi palo nesto na pamet...zvuci tottalcrazy,recimo ako se zakacimo na forumu medjusobno
voleo bih da sretnem te ljude negde na ulici naravno osnovno pravilo nema pravila pa da objasnjavamo jedni drugima ko je ko...I sam znam da je ovo pateticno,ali je i svet u kom zivimo takav,evo necu dolivati ulje na vatru ali odmah da vam kazem @svi nemam razlog da se izvinjavam
niti hocu,da kao sto Kosh rece ja sam cocky i ostalo,i draftovacu borce znaci cu pricam sta god hocu o njima,posto sam bannovan prosli put
navodno zbog vredjanja kao admina i usera,iako su me oni napali prvi par nekih usera u vezi Fedora,ono da sam nabavio sistem,i to mi dali Kinezi da mogu da pucam kroz web kameru hhahahahahaa...tako da bolje sklonite kamerice,jer sam zajeban...bad to the bone...
Strasno ako cacnem Fida,covece kao da ssam nekom dirao clana porodice
NEMOJTE SE PALITI KAO HEPOKOCKICE i evo vam mali savet Njihov server, njihova pravila. Dal su smradovi ili ne, to ne znam, ali bez vulgarnosti,
nema rasprave sa Adminom...kao politika, daj coveku moc i izvucice iz njega ili dobro ili lose,isto kao politika uh nasao sam mali sig iz fazona cu ga stavim u kilobajtima je tako da ne krsim pravilnik o velicini,ako nesto tako uopste postoji ovde,jer sam procitao pravilnik,i ono zakljucak je zbunjen sam treba mi secera i vode...
POZZ