Pozdrav svim clanovima, nek ih dogodine bude jos vise i nek jos bolje slusaju ljude koji zaista imaju sta da kazu. U skladu sa tim imam jedno prosto pitanje, na milion mesta sam citao na ovu temu ali nigde nisam nasao dovoljno konkretan odgovor. Znaci interesuje me kako uklopiti uzimanje kreatina i glutamina u danu kad se trenira i u danu odmora. Na sve strane ima mnogo saveta ali ako ih sve poslusas treba ti dan od 50sati da bi to mogao da ispostujes, kreatin na prazan stomak, glutamin na prazan stomak narednih pola sata nista ne jesti, ne uzimati zajedno kreatin i glutamin, glutamin ujutro na prazan stomak, kreatin ujutro na prazan stomak, glutamin uvece pred spavanje a ja ipak ne lezem praznog stomaka... Znaci prica ima mnogo ali su cesto kontradiktorne jedna drugoj tako da bih bio jako zahvalan ako mi neko konkretno kaze na dan kad se trenira i u dane kad se ne trenira kako rasporediti kreatin i glutamin.
Vezano sa ovim, da li je neko koristio peptidni glutamin i da li je stvarno razlika u formi takva da njega mozete uzimati sa drugom hranom, nije mi jasno ako je to tacno zasto onda i dalje najpoznatiji brandovi jos uvek ne prodaju peptidni glutamin mada ga dodaju u whey.
HVALA!