ja mislin da su klupe zanemarivi problem koji ce Dijan siguran sam rjesit sta prije...
al negledas npr pozitivne strane...sajla za tricepse puca...ali se mijenja...
jedan steper suska, ali ih ima 3, jos + 5 traka, 4 bicikle, 4 moonwalka, znaci veliki izbor kardio sprava, i dobro je tu i tamo prominit spravu...
jos nisan procita da ga je neko pohvalia za jako razumne cijene(neznalicu ne ubrajan u te), a isto tako i popusta na proteinu, partya svaku subotu na kojima su povoljne cijene,prosirenje teretane, rjesavanje problema zagusljivosti, i sada najnovije sta san vidia, besplatni pregledi lokomotornog sustava koji Dijan sam financira, itd itd itd...to su samo neke, a ima virujen jos toga... izvinjavam se ako sam nesto krivo reka...
a to sta se golih kita po svlacioni ka sta neznalica kaze...ja mislin da je jedini razlog toga kultura ljudi, mjesto za brisanje imaju pored tusa...a to sta se kitaraju uokolo...to samo govori o njima...
jos jednom svaka cast Dijanu na velikom ulozenom trudu u teretanu, nevirujen da je puno ljudi njegovih godina sposobno snosit toliku odgovornost...