dijan gym je siurno najbolja teretana u Hrvatskoj. :roll: :roll: :roll:
i tko vam je rekao da je skup?
POJEDINACNI TRENING 50 KN JE LI SKUPO ? MENI JE
JE LI NAJBOLJA ILI NIJE STVAR JE UKUSA ALI NI CHANPION GYM NE ZAOSTAJE ZA NJIM NI MRVICE !!!!!
Pogledajte samo cijene mjesečnih članarina u zagrebu.
A MOŽETE POGLEDAT I U CHANPION GYM RAZLIKU U CJENI A I RADNO VRIJEME !!!
profesori kineziologije U CHANPION GYM IH IMA 5 + MOJA MALENKOST
SVE U SVEMU JE TERETANA ZA 5+ I SVE U NJOJ ALI NIJE NAJBOLJA !!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :idea: :idea:
MOŽDA JA NISAM OBJEKTIVAN ALI :?: :?: :?:
ALI CINJENICA DA JE KROZ TERETANU CHANPION GYM ŠTA STALNIH ŠTA PROLAZNIH CLANOVA PROŠLO(OSTALO) 6869 U 3 GODINE
JE LI TO DOBRO ;PROCIJENITE SAMI!!!
ok,idemo redom...
radis u CHAMPION gymu, ne u CHA
NPION gymu(toliko o tome koliko ti treba vjerovat u tvoju strucnost jer ni ime svog radnog mjesta ne znas napisati kako treba).
2. nauci se vise pisat malim slovima jer ovako pokazujes da si TOTALNO NEPISMEN(da ne spominjem ostalo jer ipak poznajes SVAGUSU, KERUMA i TOMMY-a...).
pljujes po Baljkasu,a sad pricas neke basne i bajke da bi ispo dobar pred njim. kani se kemije,vidis da ti mozak pere i to opaqo.(sa Q).
razlika izmedju Dijan Gyma i tvog radnog mjesta je sto jedan trener vrijedi za trojicu vasih i srecom nema takvih klokana ciji je IQ=protozoji.
kako mozes uopce usporedjivat te dvije teretane(ili fitness centre kako ih ti nazivas) jer sto se opreme tice, navedi JEDNU teretanu koja PRIBLIZNO ima opremu koju ima Dijan Gym. ti ides usporedjivat mehanicke sprave sa Life fitness spravama(kardio oprema) ili pak onu lakrdiju od tegova sa Hammer Strengthom. mislim da svi koji iole imaju ikakvog znanja vezanog za BB-ing ili fitness znaju o cemu se ovde prica.
dakle,za zavrsnu rijec - kani se fals kemije,pozdravi mi dinamicni trio(svagusa,tommy i kerum) i da zakljucimo: Dijan Gym>>>>>ChaMpion Gym(baci oko na ovo slovo M...M...M... ne N...N...N... ok??)