Nece carnitin nista preko noci da ti pomogne, ali ako ozbiljno radis kardio, kroz nedelju dve ces vidno skinuti PMT.
Ajd da navalim.
Dok nista nisam znao, koristio sam ga godinu dana, i kao sto rekoh, ne znam da li je delovao, mislim da nije, no dobro.
Kasnije kada sam prestao da ga koristim i kada sam naucio jos neke "fore" u vezi ishrane i kardia, rezultat mi je bio bolji.
Ajd sad ti meni objasni o cemu se tu radi. Naravno da znam ulogu l-karnitina u metabolizmu i transportu masti kroz celije. Ali me to uopste ne zanima. Ta sirova teorija koja se cita po casopisima.
Mene interesuje samo praksa. Koju jedino mozes nauciti kod proverenih i iskusnih ljudi koji su prosli sito i reseto u BB.
Prema tome, mani se teorije. Tvrdim ti da u tvom slucaju ti nije pomogao l-carnitin, bec upravo dobar kardio gde si potrosio masti i sa dobrom dijetom i sienergiji sa glutaminom i BCAA, koji su ti sacuvali misice od razgradnje.
Ako mi ne verujes. probaj sledeci put kad krenes na defku, da odradis sve to bez l-carnitina. Koristi sve sto si koristio do sada, istim intenzitetom radi kardio, istu dijetu sprovedi. Tvrdim ti da ces imati apsolutno isti rezultat.
Pozdrav. :wink: