Citat: sasacg Decembar 17, 2010, 03:56:02 posle podneLici li Metro na STALKER-a?paaa.. sto se tice izvodjenja igre, ne bas...Metro je klasicna pucacina- nema tu mnogo filozofiranja i komplikacija kao u STALKER-u...ali je jebeno dobra atmosfera... non stop si u nekom tripu nepetosti... ko na iglama... tome jos doprinosi i cinjenica da se municija trosi jako brzo... tako da ce svaki metak da ti bude bitan.. nema onog "sipanja olova" na sve strane grafika ostavlja bez daha u nekim mometima...Citat: AdoSA Decembar 17, 2010, 04:20:58 posle podneMetro je mene podsjetio na Stalkera uglavnom samo zbog naglaska. Inace je drugacija igra haman skroz. Igra je super mada ima nekih Bugova koji su meni pokvarili uzitak igre skroz Uglavnom vrijedi skinuti i probati EDIT:Ukoliko volite igru na God of War fazon i nemate pristup Playstation-u onda definitivno preporucujem igru Darksiders za XBox i PC
Lici li Metro na STALKER-a?
Metro je mene podsjetio na Stalkera uglavnom samo zbog naglaska. Inace je drugacija igra haman skroz. Igra je super mada ima nekih Bugova koji su meni pokvarili uzitak igre skroz Uglavnom vrijedi skinuti i probati EDIT:Ukoliko volite igru na God of War fazon i nemate pristup Playstation-u onda definitivno preporucujem igru Darksiders za XBox i PC
Odlicno,onda mozda probam i METRO...Mislio sam da ima smaranja kao kod STALKER-a
Darksiders za XBox i PC Cheesy