- Osjećam se kao da mi je netko nešto ukrao. Razočaran sam ishodom, čestitam Schaubu i hvala mojim navijačima na potpori. Jasno je da u ovom sportu bez gladi, želje i ambicije nema uspjeha, a jasno je isto tako da u meni toga više nema - rekao je Cro Cop za Jutarnji list u telefonskom razgovoru nakon povratka u hotel poslije poraza od Schauba.
Razvoj borbe u Prudential Centru, koju su Filipovićevi fanovi mogli pratiti samo na internetu, nije ukazivao na brutalni završetak. Prvu rundu obilježila je Schaubova agresivnost i dominacija u borbi na tlu. Sljedećih pet minuta pripalo je Mirku, koji je laktovima raskrvario suparnikovu arkadu i nos, a Schabu je sudac oduzeo poen zbog udaraca u zatiljak. Posljednja runda odlazila je na Cro Copovu stranu sve do tog presudnog trenutka. Sat je stao na 3:44 minute, Mirko se spremao na high-kick, a Amerikanac ga je šokirao pogotkom iza uha.
- Činilo mi se da sam bio bolji. Ma što pričam! Da sam bio bolji, ja bih pobijedio. Iznenadio me onim udarcem, sve je bilo isto kao i protiv Franka Mira - podsjetio se Cro Cop pretposljednjeg meča u kojem je također nokautiran minutu prije kraja.
koja steta jebem ti zivot
uz ovu pesmu je usao :http://www.youtube.com/watch?v=NOKhQ8ObQ7E&feature=player_embedded