Ko kaze drugacije taj i laze... Ako ne zbog riba, onda zbog okoline..
@ Naturalni,
ako ti treniras zbog zdravlja kako ti kazes, zasto onda uzimas tolike suplemente i jedes toliku hranu? Zdrav i fit izgled sa 70kg-a mozes imati
ja sam trenirao da bi mi seljaci zavideli, oni koji cevce 1 kafu po ceo dan u kaficu, a da im uradis samar ne mozes im izbiti 50 dinara iz dzepa, da bi me primetile neke cure koje nisu nikada,
ne pali se..
zasto globalizujete..nemamo svi iste mozgove, zato ima ljudi koji su nabildovani, a neki kao vreca krompira, neko stvori nista od necega a neko od nicega nesto..
usao sam u teretanu da se ugojim i posle par meseci provalio da mi to ide, poceo ozbiljno da vezbam i osvajao drzavna, dok su mnogi sisali cucle , steroide uzeo posle 5 godina vezbanja..moja supruga koja je vrh devojka , nije ni znala kako izgledam kada sam je osvajao..to ne znaci da je ona bila bolja ili ja bolji..nasli smo se.telo nije bilo zasluzno..
zivim od ovog sporta, nisam trgovac SPORTISTA sam na prvom mestu..
tako da vam je prica sranje da uzimate hemiju da od nebitnih faca budete bitni, onda kada narastate ide prica taj se roka, nema mozga, djoka mu mali..budala..ako si pre hemije bio bitan ostajes bitan..
znaci ja nisam za to da neko uzme hemiju da bi ga neka seljanka ili ribetina primetila, mislim koje vrednovanje ljudi..
i sada se pitam sto ja pisem ovde..a da, vredja me sto svako misli da moze biti nabildovan za 100 e.
NE MOZE BAJO
to sto je od nista postao malo vece nista ,ne znaci da vredi
ivane nista licno, ti imas svoj trip, ti znas ko si i nemam nista protiv tvoj zivot....ali morao sam da bacim kometar na ovo globalizovanje stvari..