Može frajer biti ružan ko k.rac i da šeta "bombu", treba mozga, dobra priča,
pre ce biti da je ona GLUPA kao q..c a ne on ruzan...
nego...
jel ti znas nekoga takvog
ili kratko..bebs ne kenjaj bez veze
sszgo zivi u nekoj drugoj dimenziji i njemu je tako dobro (trenutno)
vreme ce pokazati NJEMU a nemeni i tebi
meni se jebe za njega kao i njemu za mene o mom tj njegovom nacinu zivota
i neznam koji kurac u opste se upustati u pricu o tome ko je sponzorusa ili ko je kakav ili ko je nikakakav?
ne rauzmem u kojem ti tripu zivis da laprdas na ovaj nacin ::)i o ovoj temi..
kao sto rekoh..
sszgo ima svoje stave (to dali su pogresni ili nisu-to je njegov problem)
ja smatram da jesu jer ja ako moram da izlgedam dobro da bih popkupio dobru ribu e onda neka idem u picku materinu i ja i moj mozak i izg;ed
a ::)nda dolazimo na tvoju teroiju
ribe se lepe na momke koji dobru izlgedaju..nisko ne spori
znaci imamo dve kateogrij
one koje se lepe na trbusnake i one koje se lepe na lovu i kesh i kola..i motore..hmmmmm
ZAR TO NIJE ISTA KATEGORIJA???
i onda obicne te koje se lepe imaju tate koji imajupo dve svlareke i mama po dva svalera ili imaju momka koji je njenu guzu i sise trebao da plati itd itd itd itd i
i onda gde smo u celoj prici bebac?
nemoj da kenjas o necijem samopuzdanju kada neznas -tj mozda i znas o nekom ali onda kazi o komepricas jer generaziujes stvari
DA..GENERA;LZIUJES STVARI BEZ RALOGA jer nisu svi NORMLANI MOMCI picke bez sampouuzdanja vec verovanto im se gade te iste koje se lepe na trubnjsake,motore,kola,ruznocu i sve ostalo
e zato je bebac ovaj svet otusai u picku lepe materine i zato imamo gey parade i zato imamo kurve,lezbijke,pedere i narkomane i zato imam porast mortatlieta u odnosu na natalitet i zato je u srbiji rposle godine rodjeno 20% beba manje nego u 2009 godini i zato ::)i zbog tih i tkavih koji imaju SAMPUZPODANJE I GLEDAJU SAMO KAKO DA KRESNU NEKU NASRKANU KALASTURU I DOK ONA PIJE ANTIBEBI PILILE JER BUDU TOLIKO PIJANI I DROGIRANI DA NEPAMJU POJMA JER SVRSIO U NU ILI NIJE A HVALA BOGU BEBA IIM NE TREBA JER SU \"mladi" i u usponu karijere i hvala bogu da je tako jer TAKAV OLOS NE ZASLUUJE DECU U OPSTE I DA IH IMA I DA PRAVE PROLBEM U NAJAVI!!!!!!!!!!!!!!!