A to što voliš onakav izgled kod devojaka to je tvoja stvar, idealna žena je kurva u krevetu, dama u društvu i domaćica u kući a ne dama u krevetu, kurva u društvu a domaćica kod komšije
bravo bebac ! ali kapiras i sam da je decko spominjao njegov tip u fizickom smislu ...
@genius
brate , jesi cuo nekad za termin "loziti se" biti zagrejan za nesto , da nesto volis da radis itd... mora covek na nesto da se lozi , a ako se lozis onda je sasvim prirodno da ces u jednom trenutku eksperimentisati sa AAS om , kad ti nesto udje pod kozu onda ides i vozis ...ne znam sto ti smeta sto neko uzima AAS to je njegova odluka , to ti je isto kad bi ti smetalo sto neko zavrsava fax , unapredjuje se , stice razne sertifikate , usavrsava se u nekoj struci itd... mora da se lozi na to , ako se ne lozi i ako ne voli to sto radi od toga brate nema nista ... ne znam sta je u tome lose jbg ...
a ti filpe ne palamudi mnogo sa tom filozofijom "sve je stetno "
itd pa da ti to bude pravdanje sto uzmes hemiju , lepo reci volim bb , zelim da budem veliki to mi se tako svidja, jebe mi se za rizike , osecam se mocno itd
upadoh tako u konverzaciju ali muka mi vise od te price sa hemijom , zasto svako ne gleda sebe i ostavi druge da misle i rade kako hoce niste osudjeni jedni na druge pa da morate da dokazujete ko je u pravu a ko ne
p.s. sszgo imas skladne noge u odnosu na gornji deo , a listovi jbg to je genetika tu se ne moze mnogo , mozes da se ubijes radeci ih ako nemas genetiku jako tesko rastu...