ovaj....dobre su ti noge
jel sam napisao DOBRE SU TI NOGE......evo jos jednom cu reci posto ljudi ne vide sta pisem DOBRE SU TI NOGE
a to za hemiju stojim iza toga filipe..jel ako sam razumeo ti si 86 godiste(dve godine mladji od mene)ja sam u ovome 8 godina...danas sto sam pojeo pojeo sam u isto vreme pre 8 godina ako me razumes;)
tako da nisi si dosao do svog maximuma barem mislim da je tako,jel gledam na sebi svake godine sam kvalitetniji,a ne menjam nista sem treninga(naravno hrana se menja zavisi na cemu sam)to je moje misljenje nemoj da shvatis ovo kao prozivanje
to je ok,ja znam po sebi kako je islo,nabacim amsu pa se definsiem pa sve tako i milim minimalno...ne moze se imati i forma i velicina natural tako je jbg.Nema sanse da bih mogao imati 115kg i 12%bf natural...mislim IMA,ali to bi znacilo 100% odricanje od zivota i jedenja i vezbanja na kasicicu.Da ne pominjem sto bi za ono kako bih pravio sebiu suplementaciju ako bih i dalje nameravao natural trebalo izmedju 300-500 evra da ne arcunam ovih 300 koje iovako dajem na hranu...
I sam valjda shvatas koliko ja i ti ili bilo ko drugi nismo isti.Sa 14 godina moj skolski drug je imao bolje grudi od 99% foruma ovde a radio je sklekove samo...ja sma natural imao bolja i skladnija sledja od nekih takmicara,a biceps kao ti nemam ni na hemiji.Da ne pominejm one detaljcice o duzini klavikule pa skracenosti i punoci misica pa kolicini miostatina koji proizvedemo,pa nivo prirodnog testa blablabla...tako da genetika je mama i samo mi sami znamo gde smo i sta radimo a samo mislim da niko sa jasnim ciljem ne bi trebao ulaziti u aas,meni je i ovo sto Ivan kaze cilj,bar je ikren i kaze zasto to radi,a iams ljudi koji lazu i sebe i druge i ne dodju ni do cega.Samo je glupo da govore decku kako je on bilde jer se "truje" a toliko stetnih stvari obavimo na dan da ne znam gde bi nam mozak otisao da razmisljamo o tome stalno.
p.s. da se razumemo,u teoretskom bukvalistickom znacenju NIKO nikad ne dodje do natural maksimuma,samo sto se kolicina napretka eksponencijalno smanjuje....to je kao onaj paradoks sa strelom koja predje pola puta pa poal tog puta pa pola polovine tog puta....i teoretski nikada ne moze preci ceo put.Tako i ovo,uvek ce ici napred samo sve vise i vise neprimetno.