Aktivno radim noge medjutim nisam u mogucnosti koristiti niti jednu spravu a evo nakon nekoliko mjeseci toliko vrsti cucnjeva su mi bukvalno preko glave a s obzirom da imam 90% sprava bezveze mi rasprodat pa ici u teretanu posto treniram sa par momaka (solidna ekipa) automatski bih i njih diskvalifikovao, ovako nam je do jaja samo mene muci taj probl oko nogu, tj sto mi je 10 puta teze raditi nego sto bi trebalo biti jer izgubim motiv kad pomislim koliko se puta moram spustiti i podici (dosta vrsti cucnjeva/iskoraka itd radim).
Odlucio sam napraviti presu (kupovina mi je glupost s obzirom da nije atomska fizika vec 'naprednija' bravarija), e sad, bukvalni pojam presa je toliko komplikovan i toliko prostora bi mi zauzela tu gdje treniramo da sam odmah odustao, onda sam malo surfao netom i naisao na idealno rjesenje bar po pitanju prostora, vremena potrebnog za izradu itd.
Radi se o 'vertical leg press' pojmu odnosno skoro pa svemu onom sto mi je potrebno
Zanima me dal' je neko trenirao na ovoj ili ovom slicnoj spravi, kakvi su utisci itd.
Evo i slike da se bolje razumijemo:
i jos jedna malo drugacija
Evo jos jedna slicica opet malo drugacije ali princip za sve je isti