Stela-prva slika ti je i najbolja-lepa figura za plazu.
Ako zelis da napredujes-moraces da promenis kompletnu koncepciju treninga a verovatno i ishrane.
Ono sto ja vidim je da si prilicno mrsava i da ti fali misicne mase posebno na nekim delovima tela.
E sad-najbitnije je da si ti zadovoljna,da treniras i da se lepo osecas u svom telu.
Hvala na kritikama...
Kako promjeniti koncepciju treninga, ja ne radim s malim tezinama, odnosno ne izbjegavam velike tezine ni one osnovne vjezbe.
To sto sam spomenula plazu, je bila samo zezancija, naravno prije svega treniram radi zdravlja i radi toga sto se nakon treninga dobro osjecam, a manje iz razloga iz drugih razloga...
Na kojim dijelovima tijela po tvom misljenju nedostaje misica?
Mnogi su me savjetovali da izbacim cardio (trcanje, steper, bicikl) koji redovito radim prije treninga s opterecenjem. Mozda i je cudno, ali ako nisam dignula puls, dobro se ne oznojila prije treninga, ne osjecam se skroz sposbna za trening s utezima (kao da mi se ne radi)
Inace cardio uvijek radim s 80-90% od maxa, tako da relativno brzo trcim (npr obicno trcim 16 krugova oko atletskog igralista, sto je oko 6 i pol kilometara za oko 33 i pol minute). Tako sam navikla, i to mi je najveci problem.
Hvala na odgovoru...