moj zadni post na ovu temu defitivno i nadam se da ces iz njega da izvuces ono sta treba da izvuces
bromo poceo da pijem 2 ned pre nolve i to 1/5 tablete da bi se privikao
APSOLUTNO ali APSOLUTNO je irelevatno KADA SI POCEO DA PIJES BROMOCRPTIN vec je stvar u tome da si pomesao DVA LEKA KOJA NE TREBA DA MESAS!!!!
hcg sam uzimao 3 ned 3x 600
Sa administracijom ovog preparata treba biti oprezan, treba ga koristiti u razumnim dozama i u trajanju od maksimalno 3-ri sedmice. Prekomjerna doza može dovesti do aromatizacije putem produkcije prekomjerne količine testosterona, koja aktivira mehanizam tzv. negativne povratne sprege i na taj način ponovo blokira produkciju testosterona. Dulja primjena od 3-ri sedmice može dovesti do neosjetljivosti Leydigovih stanica na gonadotropin (i na LH) , što sa sobom povlači još i gore probleme od prvo navedenih. Osim primjene nakon kure sa steroidima postoji i mogućnost korištenja u toku dugačkih kura kada njegova primjena sprečava potpunu neaktivnost testisa i omogućuje uspješnije i brže vraćanje hormonalne ravnoteže nakon kure. Vrijeme davanja incijalne doze nakon kure ovisi o preparatima primjenjenim u toku same kure, o dozi primjenjenog steroida, duljine kure i brzini metabolizma konzumenta. HCG se nakon kure koristi samo kao incijalni lijek za rapidno vraćanje testisa u funkciju, no za potpuno uspostavljanje hormonalne ravnoteže testosteron 50 / 5.41-30
tvoj testostreon je uvecan za 20% OD NORMLANIH REFERENTIH VREDNOSTI dok ti je ujedno PROLAKTIN,KORITIZOL a veruje i estrogen posto ga nisi radio otisao DO TRI Q..A
mislis da su ovo normalni paramteri gde je jedan hormon UVECAN ZA 20% iznad NORMLANOG ( u slucaju zdrave indiviidude) a tri hormona PODIVLJA VAN OPSEGA REFERENTIH VREDNOSTI...hmmmmmm??
ok..
kardio i zbog toga mi je otisao kortizol.
Kortizol je katabolicki hormon koji razbija misice. Kortizol sprecava sintezu proteina u misicne celije, zbog cega se oni razgradjuju...bla....bla...bla...
dali si ti usao u fazu gde ti se misici razgradjuju usled nagomlivanja kortizola izazvanog cardio treningom?
ne bih rekao
dali je osobi koja ima zdravstveni problem primarno da razmisljao o tome da mu je cardio trening povecao nivo kortisola?
....SIGURAN SAM U NEKE STVARI...
A za progesteron sam siguran da mi je on pravio probleme oko libida i da zbog njega imam akne po ledjima otkako mi se sve ovo izdesavalo, samo sto lek za prog ne postoji :/
hmmmm
dali si SIGURAN i to sta pricas da ti je pored TESTOSTOREONA KOJI JE ZA VISE OD 20 VECI NEGO KOD ZDRAVE INDIVIDUE da ti problem sa aknama na ledjima pravi PROGESTERON..
PRIJATELJU
DEBELO GRESISI -
nadam se da ovaj moj post neces pogresno da protumacis!!!