A sto prvo ne pitas u HP Srbija priznaje li se garancija ako je kupljen u HP prodavnici u Rusiji?
prvo proveri ovo
garancija ti je najvaznija, Toshiba je sad povecala na 2 god, dok DELL daje na tri .... to ti je mnogo bitno ....
da sam na tvom mestu, komp bih kupio ovde, obilazi sajtove Gigatrona, PCPractica, BC Group-a, laptop Srbija, laptopovi.rs uvek imas popuste i uvek izleti neki odlican model .... pricam iz sopstvenog iskustva kada sam za malu kintu u BC Group pazario odlicnog DELL-a i to sa 3 godine garancije
samo budi strpljiv, ovde sto vise cekas samo mozes da dobijes, uvek dolaze novi modeli ....
EDIT
ovaj HP ti je odlican, ali pogledaj i na onim sajtovima gore koje sam ti ostavio
ja sam jednu Toshibu pazario u Tehnomaniji za 10000 dinara jeftiniju nego u Pakomu, Pakom je papren kao i Comtrade
kada kupujes lapca nemoj da juris , vec polako pregledaj sta ostali nude i za koliko, uvek ce da nadjes ili jeftiniju masinu ili pak nesto bolje za neku sumu koju si odvojio ....
evo ja otiso na:
http://itsvet.com/proizvod/hewlett-packard-pavilion-dv6-3030em-wy914ea-intel-core-i3-330m-2.13ghz-4096mb-500gb-dvdrw-15.6''-led-wxga-win7hp/comp_comp_laptop/15/4413i nasao ovaj isti kod milion prodavaca, zapazi koliko je jeftiniji u laptopovi.rs, pa skoro za 7000, valjda mu toliko ispadne, mrzi me da se smaram oko kursa
a da, imas i komentare kupaca, koji nekada dosta pomognu ....
EDIT2
da, uleti neki odlican model, pre nekih mesec danasa su u gigatronu imali jednog odlicnog Asusa na popustu, popust je trajao skoro mesec dana a lapac je bio odlican za te novce ..... mada , moram da priznam da se Asus popravio po pitanju kvaliteta
Najbolji odnos cijena-kvalitet je ASUS