2. Training
Leg Extensions
Lying Leg Curls
Seated Calf Rasie
Trening za noge mi izgleda tanak, a pogotovo ovaj drugi dan...
Trening za noge jeste tanak i to je zbog breakdance-a. U pocetku i nije bio tanak, ali imao sam onda problema sa flare-om (gimnasticari to zovu makaze) i jos nekim drugim pokretima. Vec sam pisao o tome.
Kad bolje pogledam sve mi je tanko, mada ne znamo nista o broju serija, intenzitetu... I naravno kako se tebi cini ako ga vec neko vrijeme upraznjavas, odnosno kakve tebi daje rezultate, sto bi i trebalo da bude najbitnije...
Uh, 'de sad da pisem pored svake vezbe ponavljanja i serije... :? Kod vecine vezbi je ovako: 12, 10, 10, 8. Kod nekih vezbi je samo 12, 10, 8. U svakom slucaju, za jednu grupu misica uvek imam 10 serija. Kod vezbi za ledja je malo vise ponavljanja u seriji, a zgibove radim do otkaza u svakoj seriji. Kada uporedim moj program sa vasim (sa programom onih koji su ga kacili ovde) meni uopste nije tanko.
sto ce ti ovo trening 1 i trening 2 , napravi jedan trening i njega se drzi mesec dana i ako hoces i duze pa onda promeni
100% sam siguran da je Pedja na ovom forumu jednom napisao da svake nedelje i treba menjati vezbe, a kada opet dodje onaj trening sa vezbama sa kojim se vec radilo, da treba promeniti njihov redosled. Tako je napredak brzi. Cim nadjem link, postavicu ga. Uostalom, to bi Pedja mogao jos jednom da potvrdi, posto znam sta je covek pisao?