Novembar 16, 2024, 07:59:58 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: TERETANA.BA - Istine i laži  (Pročitano 20809 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: TERETANA.BA - Istine i laži
« Odgovor #30 poslato: Januar 03, 2011, 01:20:42 posle podne »
ljudi
cemu pridavanje znacja jednoj ljudskoj karikaturi u svakom smislu reci?
zasto u opste razmsljati na taj nacin
ADVOKATI SU kontkattirani pa ce gospodin peulic uskoro da dobije poziv za sud po nekoliko osnova i onda s nece moci izvuci da on nema pojma koj su ti sta pisu po forumu,a poziv nece biti samo po osnovnu LICNOG vec ce biti upletna firma kao nosioc tuzbe za narusavanje ugleda,nanosenje stete i svega ostlog sto se bude moglo.

tako da dragi gosp peulicu,mnogo je pametnije..ali mnogoooo da se okanete ovih smesnih deciojih igara jer toliko ste smesni,jadni,bedni i pateticni kada i deca u BiH Vam se sada smeju kada Vi pisete Vase ode!
star je otisla mnogo daleko i na zalost gosp peulic pores svog osnovng posla ima i ovaj ali na zalost ne shvata neke stvari u svom zivotu ali uskoro ce da mu budu objasanjenje a njemu verovatno cudan nacin jer na to jos nije navikao.
ali dobro
uvek postoji prvi put za sve pa i za to!!!

Van mreže Lazar Popovic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #31 poslato: Januar 03, 2011, 02:24:05 posle podne »
@Pedja

Jel njemu posao toliko lose ide kad to radi? Ili se majmunise samo tako? Jer obicno se takvo ponasanje,tj omalovazavanje javlja kod ljudi kojima ne ide,to je ona slamka za koju se hvataju...a nisu svesni da izaziva upravo suprotan efekat.

Van mreže tenssa

« Odgovor #32 poslato: Januar 03, 2011, 02:30:52 posle podne »
On to radi od samog pocetka, tako da nije lose poslovanje u pitanju, a cak i da jeste ne postoji jadniji nacin ubijanja konkurencije i sramocenja samog sebe...

Van mreže Lazar Popovic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #33 poslato: Januar 03, 2011, 02:32:32 posle podne »
On to radi od samog pocetka, tako da nije lose poslovanje u pitanju, a cak i da jeste ne postoji jadniji nacin ubijanja konkurencije i sramocenja samog sebe...
Znam,ali to je tako kod ljudi...a nisu svesni da potrosaci to uopste ne vole...znaci lik je majmun ovako...jbg takav ce onda biti uvek

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #34 poslato: Januar 03, 2011, 08:31:33 posle podne »
@Pedja

Jel njemu posao toliko lose ide kad to radi? Ili se majmunise samo tako? Jer obicno se takvo ponasanje,tj omalovazavanje javlja kod ljudi kojima ne ide,to je ona slamka za koju se hvataju...a nisu svesni da izaziva upravo suprotan efekat.
pa u opste nije btino dali mu posao lose ide ili voli da pravi retarda od sebe
efekat je isti
SMESNA JE KAO BIOSKOP i naravno,da bi to imalo efekta da ljudi ne citaju neke druge forume a ne tu lakrdiju od foruma itd itd itd

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #35 poslato: Januar 03, 2011, 08:34:50 posle podne »
Sta reci kad Pedju naziva "propalim Srbijanskim bilderom", necu ni da komentarisem, cudi me jedino da mu neko nije polomio kosti...

ovo je do jaja
kada neko ko radi tu gde radi i da se ne ulazi u neke detlje koji ce biti nekim drugim ljudima interesantni kada za to dodje vreme,kaze nekome ovako nesto..hahhahaha..
ali pazi.
da se ovde kolega obrati kolegi...pa ajde.
ali da covek koji u ovaj sport se razume kao marica u kriv kurac kaze ovo za bilo koga..hahahahhahah

o boze

Van mreže opaquer

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #36 poslato: Januar 03, 2011, 10:44:36 posle podne »
ja sam na ovom forumu vec spominjao sto radi na teretana ba!
ja sam hvalio jednog covjeka koji mi dao popust u fitness centru preko njega uzimao sam jeftinije suplamente i covjek mi je davao majice...shakere itd...nekad mi pokloni 1kg wheya gratis imam popust itd...
oni su moje post izmjenili i rekli da sam ja reko da je covjek supak itd...to je davno bilo i da je ta firma smece i svasta su jos naveli a ja to nisam pisao.....pozdravio sam prijatelje u sarajevu naveo 3 imena .....i to su promjenili i napisali nesto pogrdno i ruzno i na racun nacionalizma!
i mene su banali na tom forumu i nikada nisam vise nit ulazio ovo je jedini forum na koji ulazim jer ga vode realni normalni i okejy ljudi...na njemu ima nesuglasica al niko ti nemjenja post sto napises;)

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #37 poslato: Januar 04, 2011, 08:34:26 pre podne »
ja sam na ovom forumu vec spominjao sto radi na teretana ba!
ja sam hvalio jednog covjeka koji mi dao popust u fitness centru preko njega uzimao sam jeftinije suplamente i covjek mi je davao majice...shakere itd...nekad mi pokloni 1kg wheya gratis imam popust itd...
oni su moje post izmjenili i rekli da sam ja reko da je covjek supak itd...to je davno bilo i da je ta firma smece i svasta su jos naveli a ja to nisam pisao.....pozdravio sam prijatelje u sarajevu naveo 3 imena .....i to su promjenili i napisali nesto pogrdno i ruzno i na racun nacionalizma!
i mene su banali na tom forumu i nikada nisam vise nit ulazio ovo je jedini forum na koji ulazim jer ga vode realni normalni i okejy ljudi...na njemu ima nesuglasica al niko ti nemjenja post sto napises;)

Hahahaha ne mogu da verujem.
Ponašaju se kao balavci.
E čega sam se ja naslušao od likova koji VERUJU sta se tamo napiše, i to ljudi koji nisu početnici i balavci... Kod iole razumnog čoveka to ne prolazi što pričaju.
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #38 poslato: Januar 04, 2011, 11:10:45 pre podne »
Citat
E čega sam se ja naslušao od likova koji VERUJU sta se tamo napiše, i to ljudi koji nisu početnici i balavci... Kod iole razumnog čoveka to ne prolazi što pričaju.

da
ali verovatno pre nekoliko godina
i u bosni ljudi nisu blesavi jbg
jeste da je to mala zemlja i da internet tesko prodire ali brate mili
ja sa kiom sam god pricao a da je iz bosne,isto su rekli
pa mi smo mislili da je taj ba nesto kao OK forum,sajt
kada su videli neke druge stvar i shvatili da je taj lik toliko smesan,jednostavno vise i ne idu tamo
on je ostao tamo sam sa sobom,placa domen i prica sam sa sobom.(hmmmm cudnlih li znakova ;D ;D)

Van mreže opaquer

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #39 poslato: Januar 04, 2011, 12:16:51 posle podne »
nemam pojma tko je taj admin...al takve stvari zdrav covjek nemoze napraviti;) tako nesto moze da radi samo psihicki poremecena osoba nista drugo...;)

Van mreže breshahils

• Heavyweight Member
« Odgovor #40 poslato: Januar 04, 2011, 02:43:37 posle podne »
ADVOKATI SU kontkattirani pa ce gospodin peulic uskoro da dobije poziv za sud po nekoliko osnova i onda s nece moci izvuci da on nema pojma koj su ti sta pisu po forumu,a poziv nece biti samo po osnovnu LICNOG vec ce biti upletna firma kao nosioc tuzbe za narusavanje ugleda,nanosenje stete i svega ostlog sto se bude moglo.

Tako je taj lik pretio tužbom  BB forum gde si ti Peđa bio član nekada, jer su na tom forumu članovi ismevali njegov forum i morali su da pobrišu te teme jer im je pretio advokatom.

TERETANA.BA je ubedljivo NAJGORI i NAJSMEŠNIJI forum na našim prostorima. Pa čak je i na ovom forumu postovao umesto jednog našeg člana i u njegovo ime pljuvao sve ostale, ukrao mu lozinku jer je taj naš član radio kod njega i završili su saradnju u policiji i sudu...zaista, zaista nepopravljiv lik i malo je reći da je ljigavac.
Pain is temporary, Pride is forever

Van mreže Вучко

• Middleweight Member
  • Reci 8
« Odgovor #41 poslato: Januar 04, 2011, 05:59:07 posle podne »
Obraz stices godinama...a izgubis ga za 5 min.  :-\

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #42 poslato: Januar 04, 2011, 06:21:19 posle podne »
Obraz stices godinama...a izgubis ga za 5 min.  :-\
Ali da bi ga izgubio prvo moras da ga steknes :D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #43 poslato: Januar 04, 2011, 07:33:58 posle podne »
ma to mene ne zanima
zanima me to da on dokaze ono sta prica tj da donese dokaze na sud kada dobije poziv
veoma je sve cisto i jasno
dakle
ON je rekao da NESTO NE VALJA i iz tog razloga ce firma da trazi dokaze na sudu da je to tako kako je on rekao
ukoliko se bude hvatao da on to nije napisao,onda ce da dobije drugo-a to je da je kao vlasnik foruma mora da reaguje na takve stvari tj rusenje necijeg ugleda,nanosenje materijalne koristi koja se ps moze dogovoriti vansduskom nagodobom hehehhehehehhe
ali o tom po tom..

Van mreže Wannabephil

• Član
  • *
« Odgovor #44 poslato: Januar 05, 2011, 03:17:49 pre podne »
Banovan sam tamo na vise accounta jos prije 2 godine jer sam odmah shvatio kako je onaj forum jedno veoma saljivo mjesto. Medjutim, tamo je prosjek godina 15 i to kod djece hajmo reci prolazi. I ja kad sam se tek registrovao povjerovao sam u njihove pricice. Mislim presmijesno je sto svaki dan nicu novi accounti koji otvaraju threadove sa pohvalama, sa po jednim postom i potpuno istim stilom pisanja. Sta vise, tesko je povjerovati da jedan covjek sa sela ima gramaticki pravilno napisane recenice, jos i sa afrikatima č ć itd, koji i skroz pismeni ljudi preko neta slabo koriste.. To je forumcic za malu djecu, razumijemo se :)