Novembar 16, 2024, 07:33:46 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: TERETANA.BA - Istine i laži  (Pročitano 20800 puta)

Van mreže Siledra

• Lightweight Member
    • Sports Nutrition Shop
TERETANA.BA - Istine i laži
« poslato: Novembar 28, 2010, 06:26:24 posle podne »
OK, obično ne ulazim u  rasprave ko je, gdje i šta rekao, no međutim pošto se ovdje radi o ugledu firme koju ja i moje preduzeće u BiH zastupamo prinuđen sam da branim istinu.
Sigurno je već mnogima koji prate online "dešavanja" poznato kako vlasnik i admin stranice KESA OD FORUMA ujedno i vlasnik firme nutrabolics doo BanjaLuka, izmišlja različite usere na svom forumu kako bi sam pisao protiv konkurentskih firmi i proizvoda u BiH. Eh pa to je upravo isto ponovio i sa firmom koju, kako sam već rekao, zastupam u Bosni, a to je NANOX NUTRICEUTICALS iz Belgije.

Igor Peulić, vlasnik teretana.ba foruma se predstavio kao "Radojica" iz Topole, mjesta nedaleko od Gradiške gdje se nalazi sjedište zastupništva Nanoxa za BiH te iznio nekoliko neistina.
A onda je kao moderator i još par drugih usera nastavio pljuvanje Nanoxa. Takodje je iskoristio nekoliko postera Nanoxa koji prikazuju slike životinja sa porukom "zaboravićete na meso, kada probate Protilox (whey koncentrat)" da bi naveo posjetioce foruma kako se radi o "suplementima za životinje".

Naravno, na njegovom forumu nemate mogućnost da sami pišete i odgovarate na teme, jer je to njegov način da zaštiti neistine koje postavi na svoj forum.

Isti taj Igor Peulić je 2009. god. izrazio želju da uvozi Nanox u BiH. Međutim kako je njegov posao sa suplementima počeo da propada, tako je propala i ta njegova ideja.

Laž broj 1.
Citat
Pozdrav.
Zovem se Radojica i živim u Topoli. Počeo sam ići u jednu novu teretanu koja se otvorila u našem selu i onako fino je opremita. Neki dan sam kupjio u Gradišci kod jednog momka što prodaje preparate iz Belgije protein koji se zove Nanox Protilox. E sad, ovaj momak što drži radnju nema uopšte pojma o teretani i bildanju ali mi se čini da zna pofino o proteinima. Rekao mi je da je ovaj Protilox jako dobar i da se on pravi od sirutkinog proteina čistog koncentrata i da se u njemu nalazi neka supstanca sa steroidima a koja se vadi iz svinjske krvi tako da ću od ovog proteina veli dobiti finih kila. Počeo sam da ga pijem ali imam problema sa stomakom. Malo me počesto tjera na wc ali se da izdržat.
Pijem jednu onu plastičnu kašiku što ima u kutiji i to naspem punu. Ali eto čim popijem punu odmah wc. Može li to da se smanji pa da popijem samo pola kašike ili mora vako čitava?

Istina:
Radojica je izmišljeni username od strane Igora Peulića.
Momak koji mu je navodno prodao Protilox ima deset godina iskustva o "bildanju".
Niko NIKADA ne bi izrekao da neki prirodni preparat ima u sebi neki oblik steroida kao što je gosn Peulić izmislio.

Laž broj 2
Citat
Problem koji imaš nakon uzimanja ovog proteina je iz razloga što je u pitanju običan whey koncentrat. Obični koncentrati su puni Laktoze koju rjetko ko podnosi a rezultira ''trčkalicom''. Proteini koji su po sastavu samo whey koncentrat spadaju u rang najdonje kvalitete proteina. Vjeruj da još nikad u životu nisam čuo da se iz svinjske krvi vadi ikakva korisna supstanca koja bi se mogla koristiti u proteinu i uopšte u bilo kakvom suplementu a kamoli u aas. :shock: Mislim da te je trgovac htio na neki način fascinirati pričom i prodati po svaku cijenu, pa je to ono što mu je palo prvo na pamet i vjerovatno je procijenio da ne barataš osnovnim znanjem o suplementaciji. Tu ga je rukovodila reklamna slika proteina koja je moram priznati poprilično neozbiljna za bilo kakvu reklamu. Ovakva reklama se radi kad je u pitanju kakav kakav poljoprivredni proizvod, kukuruz, krompir ili repa recimo, a ne za proizvod koji se koristi u sportskoj prehrani.

Istina:
Protilox je gotovo bez laktoze i svako ko ga je probao ima samo riječi hvale.
Niko iz moje firme NIKADA ne bi zloupotrebio neznanje nekog kupca sa ciljem da mu "uvali" neki proizvod.
Vidimo pokušaj da se slika sa postera iskoristi na pogrešan način i proizvod dovede u sumnju, jer ne zna svako kako se na engleskom kaže "zaboravićete na meso kada probate Protilox".

Navedene neistine, laži i bljuvotine koje su na nivou djeteta iz osnovne škole možete pogledati direktno na forumu gosn. Peulića

A gosn. Peuliću poručujemo da ukoliko nastavi sa svojim igricama iz osnovne škole, uslijediće mu tužba za laž i klevetu.

Toliko za sada!

« Poslednja izmena: Novembar 29, 2010, 02:52:28 posle podne Pedja_Petrovic »
http://www.amino.ba   -  NAJPOVOLJNIJE U BIH  - THE NUTRITION, NANOX, ACTIVLAB,  ULTIMATE NUTRITION, DYMATIZE - dostava na kućnu adresu brzom poštom za SAMO 3KM

Van mreže GORAN_ILIC

• VIP
  • Heavyweight Member
  • National, Balkan, European champion
Odg: TERETANA.BA - Istine i laži
« Odgovor #1 poslato: Novembar 28, 2010, 06:44:58 posle podne »
Nije mi prvi put da ovo cujem za taj forum....
ZALUD TEBI BEOGRADE SLAVA
KAD JE TEBI KRAGUJEVAC GLAVA

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: Novembar 28, 2010, 07:49:42 posle podne »
E moj Sile, pa ti valjas neke "nahemisane: proteine  ;D
Ma daj sta se opterecujes sa jednimo idiotlukom zvanim teretana.ba...pa to niko ozbiljno ne shvata

Van mreže AlexB

• Lightweight Member
« Odgovor #3 poslato: Novembar 28, 2010, 08:30:07 posle podne »
hahahaha...Radojica iz Topole...ahahahahahha :D :D :D

Van mreže BuKi_pit

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #4 poslato: Novembar 28, 2010, 11:49:48 posle podne »
forum znaci presmjesan uvjerio se prije 2 god... kada su se moji postovi poceli prepravljati i cak sam bio izbrisan radi toga sto sam spomenuo neke brendove koji, taj kreten ne prodaje znaci za ne povjerovati...
sve sto nisam znao naucio sam ovdje i hvala vam sto postojite :D
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!

Van mreže Vendetha

« Odgovor #5 poslato: Novembar 29, 2010, 12:05:38 pre podne »
Nisam upoznat sa ovim sto je Siledra napisao, ali me ne cudi uopste jer ne bi ovo bio prvi put da blati/blate brandove koji isu zastupljeni na njihovom on-line shopu.
Ja radim za Ultimate Nutrition, i mislim da ne trebam previse da govorim o kvalitetu ultimate nutrition-a i da ste upoznati sa trenutnom pozicijom U.N.-a.. i nedavno se pojavila tema na forumu teretana.ba, kao  opet ''neki novi clan'' je otvorio temu s pitanjem da li je ultimate nutrition kineska firzma (ili je bila japanska ne znam tacno, nisam uopste htiod a citam te gluposti), kao koliko je to ustvari lose, i da se pojavilo na nasim prostorima (u BiH) ... i sve to samo iz razloga koji je i Siledra naveo..a to je propadanje vlastitog biznisa, i strah od uspona ostalih brandova. Ne smije covjek da pohvali suplement nekog drugog branda, niti da kritikuje bilo sta brandova koji se prodaju na tom forumu. Smjesno da kompleta forum prica samo o 3 usrana brand-a

stvarno smjesno
« Poslednja izmena: Novembar 29, 2010, 12:09:45 pre podne Vendetha »
"Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them: a desire, a dream, a vision."

http://www.facebook.com/ado.adoni.gosto

Van mreže BokY_LA

• Cruiserweight Member
« Odgovor #6 poslato: Novembar 29, 2010, 12:12:28 pre podne »
omg sta sam nasao odmah par tema ispod..
NEMA RAZLOGA DA PRIDAJEM ZNACAJ TOM FORUMU...
« Poslednja izmena: Novembar 29, 2010, 02:53:20 posle podne Pedja_Petrovic »

Van mreže BokY_LA

• Cruiserweight Member
« Odgovor #7 poslato: Novembar 29, 2010, 12:17:02 pre podne »
a evo sta prodaje .. prvi put cujem za ove brendove

SCI MENTOR LTD.
U-BOSS LTD.
PHD NUTRITION LTD.

Van mreže BuKi_pit

« Odgovor #8 poslato: Novembar 29, 2010, 12:44:09 pre podne »
a evo sta prodaje .. prvi put cujem za ove brendove

SCI MENTOR LTD.
U-BOSS LTD.
PHD NUTRITION LTD.

sto je najgore odes u shop i napricaju ti za te suplemente kao da su oni nesta do sad ne vidjeno nesta vanzemaljsko x) a SCI MENTOR LTD. navodno iz Velike Britanije pitas ljude koji tamo zive i bave se BB-om nikad nisu culi za tu firmu x) hahhahah
The pain you feel today will be the strength you feel tomorow !!!

Van mreže Gurke

« Odgovor #9 poslato: Novembar 29, 2010, 12:44:14 pre podne »
koje sline,boze

Van mreže Vendetha

« Odgovor #10 poslato: Novembar 29, 2010, 12:53:50 pre podne »
pazite komentare ..a pazite svaki clan koji je ostavio komentar ima po 1-2 posta... pa nije ni malo providno,..da ljudi se reguju samo s namjerom da popljuju brand i nestanu..

NEMA RAZLOGA DA SE REKLAMIRA TAJ FORUM JER NIJE VREDAN POMENA
« Poslednja izmena: Novembar 29, 2010, 02:54:39 posle podne Pedja_Petrovic »
"Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them: a desire, a dream, a vision."

http://www.facebook.com/ado.adoni.gosto

Van mreže Gurke

« Odgovor #11 poslato: Novembar 29, 2010, 12:58:04 pre podne »
sacu da se ispisam po njima :D
samo da se reg

Van mreže Kolev Nenad

• Heavyweight Member
  • IRON MAN
« Odgovor #12 poslato: Novembar 29, 2010, 01:45:33 pre podne »
Kakve ljige,pa ovo je strasno...
Nije ih sramota,dokle moze da ode ljudska glupost to je za ne verovati...
Ali postovi su im toliko providni da je glupo za citanje...

I ZATO LJUDI
ONLY X3M  ONLY X3M  ONLY X3M  ONLY X3M
« Poslednja izmena: Novembar 29, 2010, 01:50:44 pre podne Kolev Nenad »

www.fitnessclubvladica.com

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #13 poslato: Novembar 29, 2010, 08:25:41 pre podne »
Znam licno doticnog...samo ovo sto radi je glupost...

Van mreže Siledra

• Lightweight Member
    • Sports Nutrition Shop
« Odgovor #14 poslato: Novembar 29, 2010, 09:13:41 pre podne »
Nama koji se razumijemo u materiju su njihovi postovi veoma smijesni i zabavni, no zalosna je cinjenica da vecina pocetnika u BiH koji nemaju pojma o suplementaciji mogu da budu navedeni da misle kako su ti proizvodi stvarno smece.
Ali zato postoji Extreme forum, mjesto gdje se mogu naci PRAVE informacije koje svakom mogu da skrate put do uspjeha. Ovdje se istina ne skriva, a lazi se ne plasiraju kao istina.
A ovim momcima sa teretana.ba savjetujem da uloze malo u marketing i odnose sa kupcima ili da odustanu od posla koji im ocigledno ne ide od ruke.

http://www.amino.ba   -  NAJPOVOLJNIJE U BIH  - THE NUTRITION, NANOX, ACTIVLAB,  ULTIMATE NUTRITION, DYMATIZE - dostava na kućnu adresu brzom poštom za SAMO 3KM