Pre nekih dve godine (koji mesec vise)sam zbog viska kilograma resio da krenem sa dijetom, medjutim kada sam krenuo sa njom vise nisam stao to jest i dan danas je drzim, ali bukvalno svaki dan od tada, znaci dve godine nisam okusio hleb, sokove, testenine..... da ne nabrajam.
Jednostavno sam se navikao i pomislio ma sto da ne nastavim kada mi ne smeta. :roll:
Ishrana mi je siromasna ugljenim hidratima a bogata proteinima.
Sto se proteina tice unosim od 300-500g proteina dnevno zavisi kako kad, uglavnom minimum je 1kg pileceg belog mesa i koju tunjevinu.
Sto se ugljenih hidrata tice samo pirinac i nista vise i to prepodne i pred trening.
Pre nekih dva meseca sam krenuo sa kardio treningom zeleci da se malo izdefinisem i skinem salo sa stomaka, ali ide veoma slabo.
Pre nego sto sam krenuo kardio jeo sam oko 250g pirinca dnevno sada sam to smanji na 150g dnevno. Prosle godine sam probao nesto slicno i imalo je slicne rezultate cak sam smanji unos ugljenih hidrata na 0 i normalno doslo je do katabolizma, pa sam batalio sve.
I kardio(6am) i trening u teretani radim redovno i po nekim proracunima trebalo bi da trozim vise kalorija nego sto unesem, ali jednostavno salo ne gubim.
Moja prepostavka je se usled dugog perioda pri kome sam unosio malo ugljenih hidrata moje telo naviklo na te kolicine ili tako nesto, usporen metabolizam ili sta vec.
Da i jedem veoma cesto po 6 puta na dan, nikad ne varam evo vec dve godine :cry: ali postigao nisam nista.
Bio bi izuzetno zahvalan ako bi pedjos nesto rekao o ovome posto on ovde verovatno ima najvise iskustva pa me bas interesuje sta on misli.