sta je to whey?? Da li bi trebalo nesto da pocnem da pijem sto se tice hemije....upravo sam sada dosao iz teretane i ono osecam bolove znaci celo telo haos da li je to normalna faza koju moram da prebrodim probudilo mi se telo odavno je zaspalo xaxa ) popicu neki andol...........
Citat: cire Novembar 26, 2010, 09:43:33 posle podnesta je to whey?? Da li bi trebalo nesto da pocnem da pijem sto se tice hemije....upravo sam sada dosao iz teretane i ono osecam bolove znaci celo telo haos da li je to normalna faza koju moram da prebrodim probudilo mi se telo odavno je zaspalo xaxa ) popicu neki andol...........http://lmgtfy.com/?q=whey
Znaci prema svim ovim savetima da nabacujem misicnu masu (zahvaljujem se )...nisam nesto posebno debeo ali me nervira sto visi sve sa mene (videli ste slike) 83 kg i da idem dalje 84 85 86 90 znaci ok poslusacu vas nadam se da ce rezultati veoma brzo poceti da deluju na mene videcu i nesto da pocnem da pijem jel koliko vidim bez toga nema nikakvog rezultata i sto se tice ishrane jbg cvrsto sam resio i nije samo zbog trbusnih misica ,nego uopste zbog zdravlja ja sam zacrtao cilj i polako ali sigurno grabim ka njemu jjjaaoo valjda do leta cu sve postici idemooo ribice loze se xaxax salim se ... ljudi hvala svima na pomoci sad izgledam ovako ali za par meseci se nadam da cu izgledati kao na primer marjanovic srki i ima vas jos .......prve svoje rezultate cu odmah okaciti na forum e da i nezaboravim zahvaljujem se X3M FORUMU sto postoji i podrsci da uspem u ovom poduhvatu jer imam bas da radim..............................pozelite mi srecu i naravno bicu ja tu surfovacu imam jos pitanja ali neki drugi put necu da vas smaram jbg sta ocekujete od pocetnika samo da dodjem do ciljaaaaaaaaa............pozzzzz
Pa dobro ne sad ko on lupio sam posto sam s njim bio najvise u kontaktu al odprilike sto da ne ......ODPRILIKE