IGORE I SAŠA, hvala vam na podršci!
Nikad nije kasno, ali moram da imam drugi pristup celoj stvari od nekog mladog momka koji "može volu rep da iščupa", i koji je neuništen proteklim grehovima iz mladosti (alkohol i da ne navodim dalje...).
Imam problema sa srčanim aritmijama, danas bio kod lekara, savetovano mi je da radim laganije vežbe, s manjim opterećenjima. Ne znam šta da radim, da prestanem sa čučnjevima i mrtvim dizanjem neću, smanjiću malo težine, raditi na formi, pa polako...
Takođe, rečeno mi je da mi nije baš dobro za srce to što radim: ležim ceo dan i odmaram se, pa onda uletim u teretanu i navalim na velika opterećenja (velika za mene). Ja to radio zbog nabacivanja mase, rekoh d ane gubim kalorije uzalud... Savet koji sam dobio je da se aktiviram više tokom ostatka dana, blagi kardio, itd, a smanjim težine s tegovima kad sam u teretani. Hm?
Inače, ne mogu da spavam više od 5 sati dnevno, a umoran sam posle, pa spavam popodne. Ne znam da li sam se preforsirao, ali ujutro se budim sa osećajem kako mi svi mišići trepere i "rade"...nisu upaljeni, ali kao da igraju, bride... ne znam pravu reč za to... uglabnom, to me ometa da se okrenem i ponovo zaspim, tako da iznerviran ustanem u 5 ujutro. Jel to znači da treba malo da iskuliram, smanjim trening, ili šta?