Nisam pronašao deo gde se predstavljaju novi članovi, pa rekoh da uradim to ovde. Ionako ću da okačim sliku, tako da nisam mnogo promašio temu, nadam se
Kratak info: U teretanu idem 5 meseci, 1 mesec sam bio na putu i tada sam radio Armstrongov program za zgibove. Pre toga sam 5 godina išao na jogu. A pre svega toga se nikada nisam bavio nikakvim sportom, što je moja najveća greška u životu, sad tek vidim. Imam 37 godina.
Šta želim: Lepši izgled, veću snagu. Nadam se malo većoj masi, masnoj ili mišićnoj - svejedno. Duže vreme sam bio mršav i to mi je dosadilo. Od kada idem u teretanu, "nabacio" sam 8 kg
Trening: Počeo sam sa klasičnim programom koji daju početnicima, sa mnogo izlolacionih vežbi. Pre dva meseca sam prešao na svedeniji trening tako da se sada uglavnom se sve vrti oko mrtvog dizanja, benča, čučnjeva i zgibova. Najviše volim mrtvo dizanje (naučio sam pravilno da ga radim, bez brige
Najteže mi je da napredujem u čučnju, jer imam neki problem sa kolenima - ne bole me, ali su slaba.
Evo sadašnjih "rezultata" (znam da su kilaže smešne, ali eto, neka ostane zabeleženo, čisto da mi bude drago kad pogledam nakon godinu dana):
BENČ: 75 kg
MRTVO DIZANJE: 85 kg
ČUČANJ: 65 kg
ZGIBOVI: 10 (misli se na broj u jednom setu)
VISINA: 179 cm
TEŽINA: 75 kg