author=Polomac link=topic=21461.msg265976#msg265976 date=1290669547]Svaka cast..i vise nego sjajan napredak!
Citat: breshahils Novembar 24, 2010, 09:22:16 posle podnePosebno mi je drago što oboje trenirate i podržavate se, podsecate me na nekog samo napredHehe...tnx Mnogo je lepo kad imas s kim da sve to podelis...i kad imas podrsku Btw,mislim da znam na koga te podsecamo Jer mozda na Terzo family??
Posebno mi je drago što oboje trenirate i podržavate se, podsecate me na nekog samo napred
Citat: Jelena_Kresojevic Novembar 25, 2010, 07:41:48 pre podneCitat: breshahils Novembar 24, 2010, 09:22:16 posle podnePosebno mi je drago što oboje trenirate i podržavate se, podsecate me na nekog samo napredHehe...tnx Mnogo je lepo kad imas s kim da sve to podelis...i kad imas podrsku Btw,mislim da znam na koga te podsecamo Jer mozda na Terzo family??Ne mislio sam na mene i moju ženu, mada podsećate i na Terzu i Sanelu, Gorana i Sonju...
dobar ti list
Citat: LazicExyu Novembar 24, 2010, 12:08:39 pre podnedobar ti list Oblik cele noge je strasno dobar .
Jelena extra izgleda...noge i ramena definitivno vrhh:) samo guraj
Eh da-mnogo lepsa kao plavusa!
Od crnog-neuporedivo lepse.Smedje nisam videla,kapiram da je i to OK zato sto imas svetlu put i trebalo bi da ti leze toplije nijanse.Nije ni cudo sto te ljudi nisu prepoznali kada si se ofarbala