Josh Koscheck nije imao šanse
Osim što je imao rušenje krajem prve runde, Josh Koscheck nije značajnije zaprijetio novom i starom prvaku u velteru, St Pierre obranio naslov...
Georges St Pierre je pred možda najvećim brojem gledatelja u Montrealu dominirao nad prvim izazivačem Joshom Koscheckom i zasluženo upisao još jednu pobjedu. Borba je trajala svih pet rundi a suci su dali 50-45, 50-45 i 50-45 St Pierru.
- Znao sam kako će Koscheck bacati udarce, rješenje je bilo držati ga na distanci a ukoliko bi ušao u klinč, rušio bih ga. – rekao je St Pierre.
St Pierre je poznat kao perfekcionist, pa mu jako žao što borbu nije završio nokautom ili polugom. Ali bez obzira na to, GSP je pružio jednu vrhunsku borbu.
U cijeloj borbi GSP je bio dominantan, još u početku nakon serije dobrih udaraca kanadski borac je tražio tada već ozlijeđeno oko Josha Koschecka. Osim odličnih ručnih i nožnih tehnika, St Pierre je konstantno rušio Koschecka.
- Na kraju borbe, vidio sam da mu je oko zatvoreno, zato sam pokušao krošeima završiti borbu, ali se nije dao. Večeras nisam postigao cilj, cilj je bio nokautirati ga. Žao mi je. – ispričao se GSP fanovima.
Preuzeto sa: www.croring.com
@igor2806,druze nadam se da me neces shvatiti pogresno,ali ne svidja mi se to copy/paste i onda
www.bblla.ring.com,vec bih voleo da napises iz tvoje perspektive ako si gledao,ja sam odlucio da ne spavam celu noc,lecicu uvece,i gledao sam ceo event,na arena2,i napisao sam ono sto sam video,a to je da me je definitifno razuverio gsp,da nece da smara i rusi,lezi...itd...Neznam
ali mozda kazem mozda
A Silva,ali tesko
,videlo se protiv sonnena da ima leka i za njega ,a ko moze biti otrov george-u,mozda onaj zeleni hulk ili popaj ako pojede tonu spanaca,
GSP,je sinoc bio Muhamad Ali sa onim jabom i supermenjabom je deemolirao Kosha,koji je klasa,ali se zajebao kao i vecina nas pocevsi od mene sa championovim stand-upom,perfektno uvezbano ,gameplan,a o kondiciji je suvisno i glupo diskutovati,mislim i cak da bi veliki Spyder
Silva da dodje do meca u kilazi(,a realno to je jedini meci,i mislim da DEJNA White,nece moci vise da nadje opravdanje,da se odrzimozda naj naj mec of alltimes[imagine that
)bio bi nabijen u zicu i bespomocan,ova zivotinja bi ga bar drzala dole svih 5rundi,ocekujem uskrsnuce BJPENN,u velteru,i mislim da ce zadavviti Fitcha,jer kad je ono uradio jednom mocnom Mett hjuzu,jadna majka drugima,tacno su mu trebali oni porazi:mada mislim da je namerno "bacio" LW titulu jer je loood na kvadrat,i mislim da mu je na nisanu licno GSP,koji ako dodje do meca sigurno se vraca korenima wreestling,jer sigurno ne bi voleo da prodje kao hjuz,i postoji glasina da ce da izbace John Fitch-a iz UFC-a,jer prebi covek sve dobre mlade prospekte WWeighta,a ni da prissmrdi GSP-u,ono na pocetku sto sam rekao useru Igoru zamolio bih i ostale usere da kazu sta misle a ne bzvz copy/paste......ZAKLJUCAK:/ gsp made koscheck his bitch
VELIKI SPORTSKI POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE
BTW Matt Riddle KAKAV MANIJAK,I KOJE SRCE ZLO,GLEDAO SAM NA TUF 7 U KVALIFIKACIJMA ZA ULAZAK U KUCU KKO JE TIPU LEVIM KROSEO BRUTALNO SLOMIO VILICU,I REAKCIJU,POVREDJENOG BORCA POSLE STRASNO I ZALOSNO...TOLIKO ZA SAD